Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Nashad
Kilka zdjęć z egzotyczną pięknością o imieniu Nashad
1
32009
2
32010
3
32011
4
32012
marcin255
12-10-2019, 16:36
1 świetne
Jak zwykle - mistrzowskie operowanie światłem i wyjątkowy temat. Cóż więcej dodawać?
Ligo przyjacielu, bo pomyślę, że chcesz pożyczyć jakieś dolary czy inne ejro:mrgreen:
tbogdanowicz
12-10-2019, 20:11
Mnie urzekł sposób pokazania osoby na 1 i 2. Ale za tło na 2 to modelka powinna Ci dać czymś ciężkim po głowie (pewnie dlatego na awatarze jest postać w kasku :-)).
Później 3. 4 czwórce też nic nie brak oprócz dłoni :mrgreen:.
Obrazek2000
12-10-2019, 20:26
Aż się prosi o zdjęcia z "rozpuszczonym wlosem"...
Dla mnie 4.
Ligo przyjacielu, bo pomyślę, że chcesz pożyczyć jakieś dolary czy inne ejro:mrgreen:
Nie, na razie nie chcę nic pożyczyć.:-)
Co ja poradzę, że ten sposób świecenia wyjątkowo mi podchodzi, a Twoje portrety powodują notoryczny opad szczęki. Kiedyś będę musiał wprosić się na sesję, o ile będzie mnie stać.:-)
Przyjemny secik. Na 1 modelka wygląda zjawiskowo. Ale, czyżby prawe (bliższe) oko modelki nie zmieściło się w GO? Szkoda, że nie można przynajmniej choć trochę powiększyć. Nie podejrzewałbym raczej o to autora, ale "wypadki" się zdarzają...
Się rozpisali to może odpowiem.
Mnie urzekł sposób pokazania osoby na 1 i 2. Ale za tło na 2 to modelka powinna Ci dać czymś ciężkim po głowie (pewnie dlatego na awatarze jest postać w kasku :-)).
Toż to gnieciuch co się gniecie. Jeden z moich najlepszych zakupów foto ever. Kupić i nie przejmować się, dodaje realizmu.
Aż się prosi o zdjęcia z "rozpuszczonym wlosem"...Jak będziesz cierpliwy to zobaczysz i rozpuszczone włosy. Nie jestem jednak pewien czy jesteś gotowy na ten widok. Czy ktokolwiek jest na to gotowy.
Nie, na razie nie chcę nic pożyczyć.:-)
Co ja poradzę, że ten sposób świecenia wyjątkowo mi podchodzi, a Twoje portrety powodują notoryczny opad szczęki. Kiedyś będę musiał wprosić się na sesję, o ile będzie mnie stać.:-)Moi koledzy próbują sprytnie obejść kwestie finansowe i zgłaszają się do trzymania statywów:D
Przyjemny secik. Na 1 modelka wygląda zjawiskowo. Ale, czyżby prawe (bliższe) oko modelki nie zmieściło się w GO? Szkoda, że nie można przynajmniej choć trochę powiększyć. Nie podejrzewałbym raczej o to autora, ale "wypadki" się zdarzają...Pokazać ludziom zdjęcie, na którym modelka wygląda zjawiskowo (podobno:wink:) czy też go nie pokazywać bo oko jest na granicy GO?
Moi koledzy próbują sprytnie obejść kwestie finansowe i zgłaszają się do trzymania statywów:D
Takoż i ja się zgłaszam, będę trzymać, że ani nie drgnie, ponieważ sesja nie będzie dotyczyła mnie osobiście.
A propos - Twoja strona napisana jest w jakimś nieludzkim języku. Nie mógłbyś tego jakoś naprawić?
Jak będziesz cierpliwy to zobaczysz i rozpuszczone włosy. Nie jestem jednak pewien czy jesteś gotowy na ten widok. Czy ktokolwiek jest na to gotowy.
Ja tam jestem gotowy. Widziałem już różne rzeczy, wstrząsające a nawet zmieszane. Dawaj!
Jak zawsze świetne zdjęcia. 1 i 3 mistrzowsko dopieszczona kolorystycznie i oświetleniowo.
cybulski
13-10-2019, 14:13
Perfekcyjne, piękna dziewczyna.
PaulGilbert
16-10-2019, 12:55
Piękne. ...
Fenixs_Ck
10-02-2020, 11:39
Dla mnie 1 i 3 są w bardzo ciekawym klimacie...podobają mi się... ciekawe ujęcia.. :)
Nikodemo
13-04-2020, 18:55
Bardzo dobre fotografie.
Dla mnie super, ale nie bierz mnie pod uwagę, bo portretu nie pojmuję..
Wind Mill
13-04-2020, 20:27
A gdzie te rozpuszczone włosy? ;)
bardzo podoba mi się 2 i 4
Obrazek2000
15-04-2020, 13:45
A gdzie te rozpuszczone włosy? ;)
Nie jesteśmy gotowi ;-)
Z przyjemnością obejrzałem zdjęcia ponownie.