Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] A mnie kolorowo :)
Witam -
uprzedzam, że poniższy tryptyk zrobiłem dla kogoś,
kto mnie spytał jak połączyć łatwo 3 obrazki. Chciałem
mu pokazać jak to się prosto robi, a potem zaczęło mi
się nagle podobać.
To słuszne, że zaczęło mi się podobać, czy do do kosza
z tym majdanem?
(sorry za rozmiar)
http://img113.imageshack.us/img113/4140/tryptyknq4.jpg
Zbigniew
25-06-2007, 17:42
Słusznie. Bardzo fajnie - kolorowo i przyjemnie. Ja też próbowałem takie połączenia, przy czym wszystkie były BW i potem kolorowałem je odpowiednio - aby były w jednolitych kolorach (np. RGB)
fajne, lubie tryptyki szczególnie takie experymentalne
Bartek-Kacper
25-06-2007, 19:04
Piękna kolorystyka
Generalnie nie komentuję fot - ale bardzo mi się podoba przygotowanie. Bardzo ładnie wykonane i zgrane.
Kolorki wymiatają:) normalnie cud, miód i orzeszki:D
Ogólnie może się podobać;-)
DonMaliniacco
25-06-2007, 22:14
To jest pyyysznnee:) Fajne
dobre! Najbardziej podobaja mi sie pręciki. Pręciki? Chyba tak sie okresla te trzpienie w kielichach kwiatów?
A czy ja moge byc tak 'troszkie' na nie? ;]
Powiem dlaczego - pozniej kamieniujcie.
Same fotografie sa cudowne (ze szczegolnym naciskiem na nr 1 - lewa, swietne zgranie kolorow i kadr idealnie pasujacy do tla), ale ja osobiscie (zeby podkreslic subiektywizm) lubie w takich tryptykach albo doskonale zgranie kolorystyczne, albo wrecz przeciwnie - mocne kontrasty (jak slawne na formum, pojedynkowe "RGB"). Tu mi sie wszystko jakos zlewa, jakby zabraklo autorowi zdecydowania (chociaz Bombla o to nie posadze ;] ).
Powiem tak - gdyby w srodkowym zdjeciu znalazl sie chociaz drobny element czerwieni nie mialbym nic do gadania...
A wszystko to i tak nie umiejsza faktu - ze sie podoba ;]
Pzdr.
bombelku bardzo fajne zdjęcia, super kolorki i ostrość :)
PS ...ale nie ma "dramatycznego nieba" ;)
Koledzy - szczerze dziękuję za chwilę Waszego czasu i napisane zdanie. Ciągle się uczę, bo chcę robić tak dobre zdjęcia jak Wy - więc mam nadzieję, że moje przyszłe obrazki też nawiedzicie.
Pozdrawiam - el bombello :)
za kolegą:
dobre! Najbardziej podobaja mi sie pręciki. Pręciki? Chyba tak sie okresla te trzpienie w kielichach kwiatów?
pręciki ładne chociaż delikatnie zlewają się z tłem...:/
z tej trójki tylko 2. mi nie pasuje. nie odnosi się do 1 i 3:/
jest ok.
czekam na kolejne foto-eksperymenty.
Bombel super zdjęcie - kolorki extra!
Ps. Thx za pomoc z tym składaniem:)
No problem, teraz czekam na Twój tryptyk. :)
No problem, teraz czekam na Twój tryptyk. :)
Jest w dziale sport ale nie wyszedł do końca:) Uczę się i pracuję, następny powinien być lepszy:)
Super fotki. Tak trzymaj :)
pięknie
dobry zestaw podbija walory poszczególnych zdjęć
tu jest super proporcjonalnie
gratuluję