Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki 20/2019 NOLIMIT - GŁOSOWANIE
Dobry wieczór :)
Nastałaaa...... wiekopomna chwilaaaa....
31734
Rozpoczynamy głosowanie ostatniej edycji zabawy w RAWki, nr 20/2019
Mamy 10 prac, jestem pod wielkim wrażeniem Waszej pomysłowości !!!!!
tbogdanowicz, jako zwycięzca poprzedniej edycji oczywiście masz prawo, a wręcz może i nawet obowiązek, wyróżnić najlepszą pracę wg Twojej opinii :) Byle przed końcem głosowania :)
Głosujemy na maksymalnie 2 (słownie: DWIE!!!) prace jakie Wam się spodobają.
Bardzo prosiłbym o sumienne podejście do tematu i nie głosowanie na więcej. Głosowanie ma charakter publiczny.
Proszę pamiętać aby nie oddawać głosu na swoją pracę. Głos taki będzie nie ważny (patrz: regulamin).
Autorami zdjęć są:
1. tbogdanowicz
2. 6868
3. Bartek-
4. crusiek
Termin głosowania mija za 3 dni - środa (09.10.2018r.)
Numer danego zdjęcia znajduje się NAD nim.
W przypadku remisu nastąpi jednodniowa dogrywka.
Po skończonym głosowaniu proszę autora rawka oraz pozostałych uczestników o wypowiedzenie się na temat zwycięskiej pracy.
ORYGINAŁY
tbogdanowicz
31735
6868
31736
Bartek-
31737
crusiek
31738
Paczka z pracami znajduje się tu => klik (https://drive.google.com/file/d/1lL8Thn-i2WBHP_hrn-YMbsadWowhlMQP/view?usp=sharing")
WASZE PROPOZYCJE
1
31748
2
31747
3
31746
4
31745
5
31744
6
31743
7
31742
8
31741
9
31740
10
31739
Po zakończonym głosowaniu zostanie ujawniona lista autorów wraz z numerami zdjęć.
Jeżeli ktoś się nie zgadza na ujawnienie to proszę o PW z taką informację.
Zapraszam :-)
.
Zapomniało mi się zrobić i wysłać (fstyt i chańpa) to choć pierwszy zagłosowałem. :)
tbogdanowicz
06-10-2019, 21:39
tbogdanowicz, jako zwycięzca poprzedniej edycji oczywiście masz prawo, a wręcz może i nawet obowiązek, wyróżnić najlepszą pracę wg Twojej opinii :) Byle przed końcem głosowania :)
To jest tragedia!
Prace są tak świetne, że ciężko wybrać dwie do zagłosowania! A tu jeszcze trzeba wybrać JEDNĄ!!!
piotrek6116
06-10-2019, 21:44
Genialna jest ta seria, ubaw mam niezły :)
tbogdanowicz
06-10-2019, 21:50
Genialna jest ta seria, ubaw mam niezły :)
A dałeś swoją wersję???
piotrek6116
06-10-2019, 21:51
A dałeś swoją wersję???
Jest jest, czeka na głosy.
tbogdanowicz
06-10-2019, 21:52
Zapomniało mi się zrobić i wysłać (fstyt i chańpa) to choć pierwszy zagłosowałem. :)
Fstyt się nawet przyznawać!!! Normalnie trzeba Ci za karę dać bana na tematyczne!!!
- - - - kolejny post - - - - - -
Jest jest, czeka na głosy.
I takich forumowiczów nam trzeba, towarzyszu!
Jednak ten latawiec muszę rozłożyć dla OjTam na przelot bałtycki [emoji846]
Jednak ten latawiec muszę rozłożyć dla OjTam na przelot bałtycki [emoji846]
Krecie obiecanki-cacanki.
Nie znasz dnia ni godziny [emoji23]
Się powtórzę, ale co tam.
Krecie obiecanki-cacanki.
Czołem :)
Czas na mały przeciek.
Na 1 miejscu jedna praca z przewagą dwóch głosów.
Na 2 miejscu są aż trzy prace :)
Na 3 miejscu jedna praca ze stratą głosu.
3 prace są jeszcze bez głosu.
Na górze róże, na dole bez
Nie głosujesz to zje Cię zwierz.
:P ;)
Hm, być zjedzonym przez Kretasa czy zbanowanym za multikonto? Hm, ale wybór...
Hm, być zjedzonym przez Kretasa czy zbanowanym za multikonto? Hm, ale wybór...
31800
. .
spiritus widziałeś? :(
On mi grozi i zmusza do zakładania multikont. Może by go tak prewencyjnie, na 48h co? xD
On mi grozi i zmusza do zakładania multikont. Może by go tak prewencyjnie, na 48h co? xD
https://www.youtube.com/watch?v=MGtEUTjYSgk
spiritus
07-10-2019, 20:58
nieeee... bo po 48h jak mu nie zostaną postawione zarzuty to go muszę zwolnić a po tym będzie mógł się odwołać skubany :P
w dodatku nie chce mi się protokołu sporządzać :D
A pewnie, że się odwoła, a potem się odwołam od odwołania i od odwołania, w tym czasie zdążę dojechać na południe, bo ktoś ma tu u mnie obiecany latawiec do doczepienia...
nieeee... bo po 48h jak mu nie zostaną postawione zarzuty to go muszę zwolnić a po tym będzie mógł się odwołać skubany :P
w dodatku nie chce mi się protokołu sporządzać :D
To go zamknij gdzieś nieoficjalnie. Zwalisz na przemytników. :p
Trzy głosiki do przecieku :) Głosować, głosować :)
Cześć!
Wieczorem kończy się głosowanie, zapraszam do udziału! :)
Szanowni RAWkowicze :)
1 miejsce na podium zajęła fantazja
2 miejsce zajął piotrek6116
3 miejsce zajęli And.N oraz Bartek-
Niestety nie doczekałem się na wyróżnienie RAWka.
Przesyłam gratulację dla zwycięzców.
Zachęcam do napisania kilku słów od siebie o zdjęciach, obróbce :)
Bardzo proszę Ciebie fantazja o przesłanie RAWka do kolejnej edycji zabawy :)
# 1 fantazja
31906
#2 piotrek6116
31908
#3 And.N
31905
#3 Bartek-
31907
Przyjemnego wieczoru życzę :)
tbogdanowicz
09-10-2019, 21:51
Zapomniałem zagłosować.
Choć teraz napiszę, ze najbardziej podoba mi się wersja koleżanki fantazja.
Wyróżnić też zapomniałeś [emoji846]
Mi najbardziej spodobała się praca nr 8, fajnie pomyślana. Oczywiście piątka również ciekawa [emoji846]
- - - - kolejny post - - - - - -
Dodatkowo And.N udowodnił, że obróbka pojedynczego RAWka również skutecznie potrafi się obronić wśród prac złożonych.
Gratuluję.
Nie spodziewałem się aż tylu głosów, dzięki. Gratulacje dla zwyciężczyni i pozostałych uczestników za kreatywność.
piotrek6116
09-10-2019, 23:18
Dziękuje wszystkim za oddane głosy. Zamysłem było wstawienie kolejnych zdjęć (z filtrem imitujący farbę olejną) w miejsce pracujących malarzy. Niestety ze względu na zachowanie rozsądnej skali i kompozycji widoki obrazów nie są aż tak widoczne w jaki celowałem. Co nie zmienia faktu że praca została doceniona. :)
tbogdanowicz
10-10-2019, 06:24
Wyróżnić też zapomniałeś [emoji846]
Od około dwóch tygodni na forum zaglądam w ramach chwilowych przerw robiąc coś innego. Wyjątkiem jet chwila rano , gdy po śniadaniu piję kawę - jak teraz. Trochę lepiej mam w weekend, ale też pracuję.
Tak będzie jeszcze kilka dni :-(.
fantazja
10-10-2019, 13:38
Dziękuję za głosy i zabawę:* Wszystkie prace są pomysłowe.
Początkowo chciałam, żeby mój czołg spełniał rolę gazonu na kwiaty :wink: i ogólnie był ład i porządek, ale ostatecznie zrobiłam mały "rozpierdziel", ale to dopiero początek bo czołgi nadjeżdżają :wink::razz:
Edycje No Limit zdecydowanie fajniejsze :D
Proszę @piotrek6116 (https://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=83958) o przesłanie interesującego RAWka na kolejną edycję.
piotrek6116
10-10-2019, 19:37
Dziękuję za głosy i zabawę:* Wszystkie prace są pomysłowe.
Początkowo chciałam, żeby mój czołg spełniał rolę gazonu na kwiaty :wink: i ogólnie był ład i porządek, ale ostatecznie zrobiłam mały "rozpierdziel", ale to dopiero początek bo czołgi nadjeżdżają :wink::razz:
Edycje No Limit zdecydowanie fajniejsze :D
Proszę @piotrek6116 (https://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=83958) o przesłanie interesującego RAWka na kolejną edycję.
Zdecydowanie się na estetyczny rozpierdziel dało o wiele więcej akcji :P Mnie urzekł detal w postaci pajęczyny.. Odważna edycja i dziękuje za nominację, RAW podesłany :)
tbogdanowicz
10-10-2019, 20:03
Mnie też pajęczyna rozwaliła :-).
Rozpoczynamy nowy cykl zabaw.
Zapraszam TUTAJ (https://forum.nikoniarze.pl/threads/300196-Zabawa-w-RAWki-21-2019)
fantazja
10-10-2019, 22:08
Zdecydowanie się na estetyczny rozpierdziel dało o wiele więcej akcji :P Mnie urzekł detal w postaci pajęczyny.. Odważna edycja i dziękuje za nominację, RAW podesłany :)
I to jaki RAWek ... super.. moje ukochane miejsce... m.in. właśnie to w Trójmieście :grin: