Zobacz pełną wersję : [ Portret ] kobita w lustrze na ścianie
no i na łożu się tak jakoś wygibała
31525
To zdjęcie jest... ładne. Przeszkadzają troszkę te cosie po bokach, ale jednocześnie trochę pasują, przez swój kobiecy kształt. Bardziej jednak przeszkadzają.
Pozdrawiam
Wygląda jak by autor podglądał zza firanki/z wnętrza szafy. Jednocześnie "kobita"(co to za język???) pozuje, więc straszny kicz. No i ta warstwa bluru, wtf? Zdjęcie nie podobne do portfolio autora, może to jakaś próba darcia łacha z nikoniarzy?
jurkarol
08-10-2019, 10:09
To jest pasek lustra takie 'es' - jest blisko to się rozmywa
RomanZWrocławia
15-02-2021, 22:59
Nie przypominam sobie tego zdjęcia. A jest tak nudne jakbym sam je zrobił. Więc pownienem pamiętać. Jakaś taka próba wyrzeźbienia czegoś z nie mojego miejsca, aranżacji, pomysłu jakbym był od trzymania blendy i przez chwilę miał wolną rekę. Nie pamiętam, przypomij mi czy modelka zrobiła COŚ ponad bieliźniane dziubki?
RomanZWrocławia
16-02-2021, 08:41
czyli i tak trochę z siebie dała. Kurczę nic nie pamiętam, Ale znając siebie zaproponował bym jej zdjęcia odbierane przez nią prawdopodobnie jako zdeprawowane mroczne chore i nie po TO tu przyjechałam. I pewnie szkoda bo kontrast jej twarzy ze scenariuszami zdjęć przychodzącymi mi na myśl..... jak lepić bez gliny.
No jedno zdjęcie z niej wyciągnałem
Na razie obrobiłem jest tylko mocno "słiti" ;)
To nie to zdjecie
jak będę pamiętał to wstawię
- - - - kolejny post - - - - - -
e bo pozniej zapomnę
jedyne emocje ale tylko na chwilę
48741
RomanZWrocławia
22-02-2021, 08:23
Że się tak spoufalę: Stary dobry Fafaniak w wydaniu do którego nas przyzwyczaił. Nadal nie wiem, czy to nie jest wyciąganie czegoś z niczego, ale przynajmniej "dzieje się".
Nadal nie wiem, czy to nie jest wyciąganie czegoś z niczego, ale przynajmniej "dzieje się".
Sam nie wiem
ale wolę to niż oklepane pozy 3A mina 4d itp