PDA

Zobacz pełną wersję : [ Foto-żart ] Jakiś supermarket czy coś...

witch81
24-06-2007, 22:31
Dobra.. mógł być tam jeden wózek...chociaż to dziwne, bo nie było w okolicy większego marketu:) No nic. Centrum Miasta:)

1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img505.imageshack.us/img505/3766/wozkicc4.jpg)

Megazordon
24-06-2007, 23:09
He he. Może te wózki popełniły samobójstwo, bo już nie chciały być takimi popychadłami w marketach :)

Sylvii23
25-06-2007, 11:29
może i masz racje ,heheeh

jchyra
05-07-2007, 08:56
są takie miejsca gdzie popełnia się szczególnie dużo samobójstw, na przykład Niagara
dotyczy to pewnie też wózków
widziałem takie miejsce w Dublinie, dziesiątki ich straciło życie pod mostem :-)

matrus
10-07-2007, 11:59
witch81 czy zdjęcie jest twojego autorstwa??

Rozpoznaje miejsce, na jakieś 99% jest to Spanish Arch w Galway w Irlandi, gdy jest odpływ rzeka odkrywa rożne cudeńka od wózków zaczynając kończąc na kadłubach jakiś małych żaglówek. Ale i tak to jest nic ostatnio widziałem wózek zawieszony na znaku, nie wiem wysokość moze 4-5m. Zapewne Nasi, choć po Irlandczykach wszystkiego można się spodziewać.

Zdjęcie w całości oddaje dramaturgie tego wózka:)

Hedonista00
10-07-2007, 20:39
A mi to wygląda na market rybny, w czasie przypływu rybki pakują się do koszyków a jak jest odpływ to zabieramy zawartość:-D

witch81
12-07-2007, 21:07
witch81 czy zdjęcie jest twojego autorstwa??

Rozpoznaje miejsce, na jakieś 99% jest to Spanish Arch w Galway w Irlandi, gdy jest odpływ rzeka odkrywa rożne cudeńka od wózków zaczynając kończąc na kadłubach jakiś małych żaglówek. Ale i tak to jest nic ostatnio widziałem wózek zawieszony na znaku, nie wiem wysokość moze 4-5m. Zapewne Nasi, choć po Irlandczykach wszystkiego można się spodziewać.

Zdjęcie w całości oddaje dramaturgie tego wózka:)

Tak... zdjęcie moje autorstwa... chyba dodawanie nie swoich zdjęć nie jest tu nawet mile widziane:)
Miejsce oczywiście na 100 % jest z Galway... dobre oko:)
Pozdrawiam