Zobacz pełną wersję : Bałtyk minimalistycznie
Jacenty Z.
31-07-2019, 21:04
Dla odmiany od tego, co pokazałem w sąsiednim wątku - moja wersja "zdjęcia niczego" :)
28489
W"niczym" powinno jednak być to "coś".
Tutaj chyba jednak zabrakło...
No właśnie brakuje tego "coś" na czym można by zawiesić oko :). Ale kolorki są fajne.
Moze koledzy z lepszejszym wzrokiem ocenia, czy morze jest skosne?
Dość płasko wyszło.
Po tytule wątku, szczerze spodziewałem się czegoś innego.
Pozdrawiam Mirek
Jacenty Z.
01-08-2019, 21:21
Dzięki za opinie :) Są wśród nas koledzy, którzy w plenerze i w cyfrowej ciemni wylali dużo więcej krwi i potu niż ja. Są też tacy, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z fotografią. A gdzieś pomiędzy pewnie jestem ja - próbuję więc "stanąć w prawdzie" i ocenić realnie "ile jestem wart". Fotografia tylko przez krótki czas była moją "pierwszą żoną", częściej służyła mi jako narzędzie do innych zainteresowań. Stąd więc warsztat mój może być mało doskonały.
6868 - niestety, tak. Przy dokładniejszym przyjrzeniu się pewnie znajdzie się ćwierć, a może i pół stopnia skosu. Dla mnie w fotografii krajobrazowej jedną z najtrudniejszych cech jest brak cierpliwości. Ciągle gdzieś pędzę, za czymś gonię, więc nie cierpię statywu, noszenia poziomicy w ogóle sobie nie wyobrażam, a przy docinaniu kadru (o ile było) widać ciut za mało się przyłożyłem ;)