Zobacz pełną wersję : Wilno - komis, używane foto itd
Będę w Wilnie, pomyślałem więc że może jakieś pleśniaki se kupie.
Pytanie jednak, czy ktoś zna miejsce warte odwiedzin. Może jakiś bazar z klamotami, albo co. Nastawienie typowo plesniakowe :)
W necie nic znaleźć nie potrafię. Pewnie źle szukam.
Ktoś coś wie?
Dziękuję.
:)
Znajomy na Litwie szukał i okazało się że tam już też mają dostęp do netu i mogą sprawdzić ceny na ebay :)
Ebay ebayem, ale dobry pchli targ nie jest zły.
Internety mówią, że jeden jest koło centrum handlowego Akropolis, a drugi podobno lepszy w Pamėnkalnis/Tauro kalnas, cokolwiek by to nie znaczyło.
Ebay ebayem, ale dobry pchli targ nie jest zły.
Internety mówią, że jeden jest koło centrum handlowego Akropolis, a drugi podobno lepszy w Pamėnkalnis/Tauro kalnas, cokolwiek by to nie znaczyło.
Byłem i tu i tu.
Dziękuję za informację.
Wniosek - szkoda czasu. Żadnych ciekawych, starych staroci nie było. W zasadzie, to nie są targi, które zasługują na nazwę "pchli targ".
Nadzieję miałem, że jakiś się trafi Fed choćby w stanie fabrycznym. Abo co. A tu nic.
Wizyta na targach przy okazji była, więc czasu jednak nie szkoda. Choć nie kupiłem zupełnie nic. Bo chińszczyzna jest też u mnie na wsi. Więc po co wlec taki kawał drogi...
Za to Wilno fajne. Polazic popatrzeć. Sztuka sakralna miejscami suuuper. Poza tym, przedmieścia ciekawe bo inne. Ale pleśniakow nie było...nawet w lombardach.
Pzdr
jurkarol
26-07-2019, 13:41
Komisy zaopatrzone mnóstwem sprzętu to bardziej na zachodzie, gdzie bogaciej - Austria, Niemcy, uk, wszystko jest.
No dobra.
Berlin.
Będę miał czas w sobotę. Gdzie i na jaki targ się wybrać, żeby ciekawie było i fotograficzne klamoty zobaczyć może kupić.
Ktoś coś?
Nikt i nic?
Znalazłem parę info w necie, ale miejsc jest tak dużo, że czasu mi zabraknie.
Jakieś sugestie?