Zobacz pełną wersję : _WPK9939 Several Elements
https://wpkx.pl/_WPK9939%20Several%20Elements%20320.jpg (https://wpkx.pl/_WPK9939%20Several%20Elements.jpg)
Naprawdę jesteś dumny z tego zdjęcia że musiałeś nam je pokazać?
DeadPixel
10-07-2019, 23:59
A mnie się podoba. Fajne.
Wojciechu-a ja z pytaniem odnośnie technikaliów.
Skąd "solidna" obwódka wokół pierwszoplanowego elementu.
Pamiętam,że Twoje prace wolne zazwyczaj od takich przypadłości były.
Tak-przypadłości.
Andrzeju, nie jesteś pierwszym, który o to pyta.
Ale przypadłość tej "przypadłości", powodująca "wyłażenie" znaku ze zdjęcia, spodobała mi się na tyle, że postanowiłem zrobić sobie taki żarcik z siebie przy suwakologii stosowanej i zostawić ją jako jeden z tytułowych elementów.
Hmmm...
No tak.
Zawsze to jakieś wytłumaczenie.
Nachzehrer
11-07-2019, 11:21
Jestem pod wrażeniem.
PS. Twój cień jest efektem zamierzonym ?
Jestem pod wrażeniem.
PS. Twój cień jest efektem zamierzonym ?W tym tkwi wyjątkowość jego fotografii, że żadne elementy nie są przypadkowe.
W tym tkwi wyjątkowość jego fotografii, że żadne elementy nie są przypadkowe.
Dorabianie ideologii :-)
Jakbym ta zdjęcie wstawił ja albo Ty, to by było "pojechane" albo zero komentarzy. Ale raczej to pierwsze :-D
Sama fotka moim zdaniem nic ciekawego w sobie nie ma i choć podobają mi się fotki autora, to jak operuje GO i tematem tak tutaj niczego fajnego nie znajduję.
DeadPixel
11-07-2019, 13:24
Cienie niskiego słońca wskazują ten sam kierunek co znak [emoji3] Wiem, że każdy zobaczy, to co chce, albo nie zobaczy nic. I to jest właśnie fajne w fotografii.
Jestem pod wrażeniem.
PS. Twój cień jest efektem zamierzonym ?
Dziękuję.
Nie. Ale po pierwsze, kadrując przyjąłem go z dobrodziejstwem inwentarza, ponieważ po drugie bez niego by się nie dało przy tej ogniskowej. Choć kadrowanie zaczęło się z innej perspektywy.
W tym tkwi wyjątkowość jego fotografii, że żadne elementy nie są przypadkowe.
Mateusz, straszny żartowniś z Ciebie... Przecież wszystkie są przypadkowe.
Dorabianie ideologii :-)
Jakbym ta zdjęcie wstawił ja albo Ty, to by było "pojechane" albo zero komentarzy. Ale raczej to pierwsze :-D
Sama fotka moim zdaniem nic ciekawego w sobie nie ma i choć podobają mi się fotki autora, to jak operuje GO i tematem tak tutaj niczego fajnego nie znajduję.
Mimo tego dziękuję za komentarz. I tak liczy się pierwszy, bo z reguły prowokuje następne. (Tymczasem prekursor znów poległ na ołtarzu swojej krucjaty.)
A fotka jak fotka - jedna z wielu chwil słabości/kaprysu wrzucenia czegoś innego niż obligatoryjne wodogórochmury. Trolling po prostu. (Nieprawdaż, Rafale?)
Cienie niskiego słońca wskazują ten sam kierunek co znak [emoji3] Wiem, że każdy zobaczy, to co chce, albo nie zobaczy nic. I to jest właśnie fajne w fotografii.
Zobaczyłeś coś, na co sam nie zwróciłem uwagi... Czy to jest właśnie fajne w fotografii? Czasami. Dziękuję po raz drugi.
PS Jestem zdziwiony, że wątek do tej pory nie został przeniesiony do "Żartu"... Spiritus, nie zabrałeś Neostrady na wakacje?