Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mglisty poranek
1
26553
2
26554
3
26555
Zapraszam. Zdecydowanie pełny ekran
„Melodia mgieł nocnych”, a raczej porannych. Wyobrażam sobie jak ta mgła płynęłaby po wzgórzach na filmie poklatkowym.
Jacenty Z.
19-06-2019, 19:35
Dla mnie jedynka jest bardzo ciekawa - na krawędzi metafizyki, takie kilka światów na jednym obrazku. Dwójka też fajna, choć już nie aż tak bogata w treści. Trójka najtrudniejsza w odbiorze, ze względu na zbliżony do kwadratu kadr, nieco pustawy u góry i z dołu (chyba do tego jeszcze ze smugą kondensacyjną po samolocie, która lekko nadwątla wrażenie, że mam do czynienia z malarstwem sprzed dwustu lat) oraz bardzo ostre w wyrazie niebo.
Wielki plus dla wszystkich trzech za brak białej ramki, która (jak dla mnie) na monitorze bardzo przeszkadza w percepcji krajobrazów :)
2 mi sie najbardziej widzi
krzysztofz24
20-06-2019, 11:11
A mi 3 najbardziej pasuje. Ale calosciowo na pewno dobre zdjecia.
Obrazek2000
20-06-2019, 17:54
Wszystkie trzy bardzo ładne, ale trójka z tym „skrzydlatym” w środku... Rewelacja!!!!
Dla mnie jedynka jest bardzo ciekawa - na krawędzi metafizyki, takie kilka światów na jednym obrazku. Dwójka też fajna, choć już nie aż tak bogata w treści. Trójka najtrudniejsza w odbiorze, ze względu na zbliżony do kwadratu kadr, nieco pustawy u góry i z dołu (chyba do tego jeszcze ze smugą kondensacyjną po samolocie, która lekko nadwątla wrażenie, że mam do czynienia z malarstwem sprzed dwustu lat) oraz bardzo ostre w wyrazie niebo.
Wielki plus dla wszystkich trzech za brak białej ramki, która (jak dla mnie) na monitorze bardzo przeszkadza w percepcji krajobrazów :)
Dzięki.
W tym secie nie ma kwadratów-a tylko tam przewidziane są ramki.
- - - - kolejny post - - - - - -
2 mi sie najbardziej widzi
To było pierwsze do obróbki-już w puszce wyglądała niezgorzej.
Pozostałe leżakowały na dysku.
A mi 3 najbardziej pasuje. Ale calosciowo na pewno dobre zdjecia.
Dzięki. To mi chyba sprawiło najwięcej problemów. Od formatu, po całą resztę.
Wszystkie trzy bardzo ładne, ale trójka z tym „skrzydlatym” w środku... Rewelacja!!!!
Jak wyżej. Czy rewelacja-nie wiem. Ale jestem w miarę zadowolony z końcowego rezultatu. Format moze dziwacznie wygląda na monitorze, ale wydruk to już inna bajka...