PDA

Zobacz pełną wersję : "Wyprawa"

CeloFan
17-06-2019, 20:27
:!:

Cześć.
"Wyprawa"
Krótka historia jednego zdarzenia. Pierwsza "reżyserowana podróż" z wątkiem zdrowotnym 8)
To też mój pierwszy film, nie nagrany kamerą sportową. Przy okazji sesji zdjęciowej, nagrałem kilka "zaplanowanych" wcześniej ujęć.
Kiedy Marchewa (lektor) użyczał swojego głosu do tamtego filmu, przesłał też plik ze swoją wersją mojej podróży. Od razu wiedziałem, że z tego coś będzie. I coś wyszło :)
Jeśli ktoś widział "O górach, drodze w chmurach i o kłopocie w błocie", ten dostrzeże parodię tamtej podróży. To taki film pełnometrażowy z Bałkanów i dalej, motocyklem.
Wszystkie ujęcia pochodzą z Nikona D750 i Nikkora 35-70 f/2.8 z wypożyczalni. Wcześniej nie miałem do czynienia z tak zaawansowanym aparatem. Na co dzień fotografuję D90-tką.
Dlatego też idealnie nie jest ale... Pierwsze koty za płoty, jak mawiają właściciele psich hodowli :mrgreen:
Miłego oglądania.

https://youtu.be/klM-2RmcFgA

Obrazek2000
18-06-2019, 12:46
Bardzo mi się podobało!!!!
Dobre ujęcia, dobry głos i dobór słów. Super!

skarcity
28-06-2019, 08:37
Bardzo dobre!
Gratulacje dla autora narracji!

Pozdrawiam

baku127
25-07-2019, 20:18
No, extra Panie. Dobra reklama Marlborasów...

und
10-03-2020, 13:28
Fajnie, a dlaczego głos tylko z offu?
Jako widz chciałbym też bliżej zobaczyć bohatera, dla opowiedzianej historii mogłoby być korzystniej gdyby ten facet walczył z sobą że może rzuci palenie, że pojedzie jutro i w końcu nie wytrzymuje i jednak jedzie do sklepu.
Brakuje mi też więcej obecności mordercy, a co gdyby to był sprzedawca ze sklepu?

CeloFan
10-03-2020, 15:53
:idea:
To zabawa była. W zasadzie przypadek. Tą krótką historię można było oczywiście rozszerzyć do Twoich dobrych pomysłów ale przy nagrywaniu nawet nie wiedziałem czy cokolwiek powstanie z tego a i doświadczenie miałem jeszcze mniejsze niż teraz. No i żadnego mikrofonu. Tak więc wyszło co wyszło.

und
13-03-2020, 10:21
To jak na przypadek, to petarda!