Zobacz pełną wersję : Capture One Pro - ile wersji do tyłu by móc zrobić upgrade.
Aktualnie posiadam C1 pro v10 i mogę jeszcze aktualizować do najnowszej wersji 12ej. Jakoś nie przekonują mnie za bardzo kolejne dawkowane możliwości programu.
Czy wiecie może ile wersji mogę być do tyłu w stosunku do najnowszej bym miał prawo do aktualizacji?
W zależności od ceny zakupu upgrade - mozna aktualizować nawet z wcześniejszych wersji niż 9: https://wzorniki.eu/capture-one-pro-12-aktualizacja-z-wersji-11
Dziękuję. Uwzględniając kody rabatowe, które krążą po sieci (mam ze dwa ale wchodzi tylko jeden) to jednak parę dyszek wychodzi taniej u PhaseOne. Tylko fakturę jakąś czy rachunek od nich dostanę?
nordwind
16-05-2019, 20:20
Tylko fakturę jakąś czy rachunek od nich dostanę?
Z numerem VAT EU kupisz w netto, jest okienko na dane firmy. Faktura jest automatycznie wygenerowana
po zakupie i przychodzi emailem.
Dziękuję. Okazało się jednak, że kody posiadane przeze mnie nie działają.
Macie pojęcie skąd takie aktualne można pozyskać?
Wejdz na przykład na alexonraw.com
Dziękuję. Okazało się jednak, że kody posiadane przeze mnie nie działają.
Macie pojęcie skąd takie aktualne można pozyskać?
Niedawno Phase One zrezygnowało z kodów rabatowych (z reguły 10%) "rozprowadzanych" za pośrednictwem swoich (jak ja nie lubię tego słowa) ambasadorów.
Zaloguj się do swojego profilu: https://www.captureone.com/en/account
I sprawdź "Special offers".
Wejdz na przykład na alexonraw.com
Niedawno Phase One zrezygnowało z kodów rabatowych (z reguły 10%) "rozprowadzanych" za pośrednictwem swoich (jak ja nie lubię tego słowa) ambasadorów.
Zaloguj się do swojego profilu: https://www.captureone.com/en/account
I sprawdź "Special offers".
Niestety ani tu ani tam, ale dziękuję za odzew. Nie wiem jak kasują z karty kredytowej . Jeśli po kursie sprzedaży, to u polskiego przedstawiciela będzie taniej niż na PhaseOne.
Dam sobie na wstrzymanie. Chyba, że według Was przejście z v10 na v12 jest warte te 750-800 zł...
Niestety ani tu ani tam, ale dziękuję za odzew. Nie wiem jak kasują z karty kredytowej . Jeśli po kursie sprzedaży, to u polskiego przedstawiciela będzie taniej niż na PhaseOne.
Może czas zainteresować się Revolutem?
Dam sobie na wstrzymanie. Chyba, że według Was przejście z v10 na v12 jest warte te 750-800 zł...
Hmm, trochę dużo jak za upgrade.
Ja upgradowałem z darmowej wersji C1 Express for Fuji do wersji C1 Pro for Fuji za 531,44 zł (124 EUR), a kolejny upgrade do wersji C1 Pro kosztuje 119 EUR.
Na razie ten upgrade sobie odpuszczę, chyba że będzie jakieś promo za pół ceny.
Aktualnie posiadam C1 pro v10 i mogę jeszcze aktualizować do najnowszej wersji 12ej. Jakoś nie przekonują mnie za bardzo kolejne dawkowane możliwości programu.
Czy wiecie może ile wersji mogę być do tyłu w stosunku do najnowszej bym miał prawo do aktualizacji?
Dwa tygodnie temu zrobiłem przesiadkę z 8 na 12. Powołałem sie na promocję Wielkanocną że nie zdążyłem i dostałem 20 % w sumie 149 euro zapłaciłem.
Jest zniżka 15% (https://get.captureone.com/limited-offer-c1-1905/?utm_medium=affiliate&utm_source=IP%20Orlov%20Alexander%20Viktorovich&irgwc=1&clickid=yqg2PKypaxyJUdYwUx0Mo3EzUklynYTfc3NLUM0&utm_source=AlexOnRAW.com%20Newsletter&utm_campaign=d4a5d0ff46-EMAIL_CAMPAIGN_2019_05_30_08_55&utm_medium=email&utm_term=0_3bef7b0394-d4a5d0ff46-148189329)
Jest zniżka 15%
(This offer does not apply to Capture One Pro (for Sony), Capture One Pro Fujifilm and Capture One Pro monthly subscription plans.
Thanks, but no thanks.
Ale, że dlaczego nie? Wersje na Sony i Fuji są darmowe, więc 15% nie oszczędzisz. Czyli jedynie abonamentu nie będziesz miał taniej.
Ale, że dlaczego nie? Wersje na Sony i Fuji są darmowe, więc 15% nie oszczędzisz. Czyli jedynie abonamentu nie będziesz miał taniej.
Mam wersję Pro dla Fuji (płatną), którą mogę zaktualizować do wersji Pro.
Taki upgrade nie jest objęty w.w. promocją.
To chyba coś przegapiłem. Wydawało mi się, że są wersje darmowe dedykowane do Sony i Fuji i wersja Pro płatna dla wszystkich. Najwyraźniej się mylę.
To chyba coś przegapiłem. Wydawało mi się, że są wersje darmowe dedykowane do Sony i Fuji i wersja Pro płatna dla wszystkich. Najwyraźniej się mylę.
Faktycznie jest jak piszesz, do Fuji jest pro płatne. Człowiek się całe życie uczy ;)