Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Drezno o zachodzie
ciacho23
13-05-2019, 20:06
24870
Mam wątpliwości czy aby nie za jasno...
Ciut zgasić by się faktycznie zdało. Ale większym problemem jest wszechobecna magenta. Poza tym bardzo sympatyczna odsłona
Bardzo ładna praca. Rzeczywiście cienie podchodzą fioletem, jednak mnie to nie przeszkadza. Obecność ludzia na dole dodaje tej fotce dodatkowego smaczku.
Takie fioletowawe mi się podoba. Dobra robota i jeszcze człowiek dla uzupełnienia.
Ciut zgasić by się faktycznie zdało. (...). Poza tym bardzo sympatyczna odsłona
Jestem podobnego zdania.
krzysztofz24
13-05-2019, 22:08
Mi tam sie podoba bez zastrzezen. Ludzik dobrze dopelnia kadr.
Podoba się. Powyższe uwagi jak najbardziej trafne (choć jasności bym się nie czepiał), aczkolwiek nie przeszkadza to w pozytywnym odbiorze zdjęcia. To tylko tzw. drobny szlif.
kadr bardzo fajny,
jakbym kombinował to spróbowałbym żeby było trochę mniej kolorowo, może ciut ciemniej - bardziej klimatycznie, w tej chwili trochę za bardzo idzie to we wszechobecny HDR
człowiek na dole robi robotę!
Mi tam sie podoba bez zastrzezen. Ludzik dobrze dopelnia kadr.
+1 ;) Magenta, jasność... Oczywiście można wypróbować kilka wersji, ale uważam że tak podane, z blaskiem świateł miasta, z tym ludziem, to zdjęcie jest super.
Jakbym już się miał czegoś przyczepić, to można by minimalnie "zgasić" brzeg w prawej strony.