Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga Gladiatora
Może się wydawać, ze już było ale to inny kadr. Tamten do wygrzebania w stopce:) To było udane popołudnie. Jak i cały wyjazd.
24052
Trochę inaczej podane, bo tak mi dzisiaj grało... ZAPRASZAM.
Wiadomo-poklikać.
Obrazek2000
27-04-2019, 20:39
Zarąbiste!!!!
Wszystko - kolory, kadr i kolory, i kadr...
siemalysy
27-04-2019, 20:42
Bardzo ładna fotografia :-) Bardzo mi się podoba. Gra wszystko :-) Szepnąłem o tym zdjęciu gdzie trzeba ;-)
Bardzo ładna fotografia :-) Bardzo mi się podoba. Gra wszystko :-) Szepnąłem o tym zdjęciu gdzie trzeba ;-)
Nie zamierzam szeptać-DZIĘKI:)
Obrazek2000
27-04-2019, 20:48
Już zgłoszone przez kudłatego, to nie będę się powtarzał.
Obrazek2000 :) A przy okazji pytanie-jak się zakończył Twój dylemat odnośnie czegoś dłuższego. Bo to jest akurat ze wspominanego w wątku Tamrona 70-300 4,5-6 Di VC USD. Tak wspominam jakbyś się jeszcze nie zdecydował. Tu akurat zapięty do starej puszki D90. Na nowszych jeszcze lepiej obrazek wygląda.
Na dole trochę za dużo światła wpuściłeś i uciekł detal :-) Światło za bardzo scenę rozmyło :-) Kadrowo super.
Obrazek2000
28-04-2019, 01:45
Obrazek2000 :) A przy okazji pytanie-jak się zakończył Twój dylemat odnośnie czegoś dłuższego. Bo to jest akurat ze wspominanego w wątku Tamrona 70-300 4,5-6 Di VC USD. Tak wspominam jakbyś się jeszcze nie zdecydował. Tu akurat zapięty do starej puszki D90. Na nowszych jeszcze lepiej obrazek wygląda.
Na razie używam starego Nikkora 70-300 G.
Z D3200 nie ma autofokusa, ale odebrałem dzisiaj D610 i śilniczek w body dał temu obiektywów drugie życie. Deszczowo i ponuro jak na razie ale już widzę duża poprawę w obrazku z pełnej klatki. Ostrość łapie jak dla mnie szybko i czekam na więcej słońca, żeby to dokładniej protestować.
Miło, że ktoś coś tam kojarzy ;-)
Dzięki.
Przyjemne światło, może nawet trochę za jasno, chociaż cienie jak widzę już się nisko kładą, ładnie podkreśla ciepłe kolory ziemi (przeważnie kadry z tego miejsca mienią się zielenią, więc to miła odmiana).
Klasyk krajobrazowy fajnie podany.
Przyjemne światło, może nawet trochę za jasno, chociaż cienie jak widzę już się nisko kładą, ładnie podkreśla ciepłe kolory ziemi (przeważnie kadry z tego miejsca mienią się zielenią, więc to miła odmiana).
Klasyk krajobrazowy fajnie podany.
To druga połowa września-stąd kolorystyka. Wpadnę tam (choć jeszcze nie wiem kiedy:) ) wiosną-więc pewnie będzie po bożemu-zielono :)
Ładnie pokazane. 10 na 10