Proxa
20-06-2007, 20:58
Witam szukalem juz ale jakos doszuac sie na forum nie moge albo sie nie znam chce kupic taka lampke... ma dobra cene i mnie stac na to ogolnie cos do 450zl ( na allegro sa w tajiej cenie uzywki) i teraz co polecacie ? czy to bedzie razem chodzic w automacie wszystko czy niebardzo jesli nie to co polecicie moze jakas mniejsza lampa... nie wiem ? Zdjecia ktore chce robic to a) pomieszczenia b) o zmierzchu c) w nocy na otwartym terenie niestety moja ori lampka zaduzo nie moze... zrobi 1 plan reszta noc :) hihihi trzeba cos mocniejszego chyba co wy na to ? wogole co radzicie zebym kupil i sie chciwle tym pobawil a przyznam ze nie jestem jakis kozak w foto ale cos czasem ladnego sie zrobi :)
ma ktos moze przyklady jak wyglada foto z ori lampka d50 + z wieksza lampka jakie to roznice czy sa duze ? :) ?
Dzieki za odp w razie pomoc prosze pisac tutaj albo na gg 681458 przepraszam tez ze nie udzielam sie na forum ale glownie czytam i obczajam tematy :)
ma ktos moze przyklady jak wyglada foto z ori lampka d50 + z wieksza lampka jakie to roznice czy sa duze ? :) ?
Dzieki za odp w razie pomoc prosze pisac tutaj albo na gg 681458 przepraszam tez ze nie udzielam sie na forum ale glownie czytam i obczajam tematy :)