PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Avatarove...

Lu
21-04-2019, 07:33
...czyli Corfe Castle obramowane
23777

Zapraszam

fafniak
21-04-2019, 08:56
Bardzo podobają mi się barwy.
Ulotność obrazu
Dla mnie to minimalistyczny impresjonizm pełną gębą

tbogdanowicz
21-04-2019, 09:03
Piękne, fafniak napisał to lepiej :-).
Mógłbym mieć takie coś na ścianie.

Kojocisko
21-04-2019, 11:24
To zdjęcie ma moim zdaniem niezwykły potencjał także z powodu kolorystyki. Np. w b&w pewnie będzie także doskonałe, ale już w zupełnie innym nastroju.

krzysztofz24
21-04-2019, 12:05
To zdjęcie ma moim zdaniem niezwykły potencjał także z powodu kolorystyki. Np. w b&w pewnie będzie także doskonałe, ale już w zupełnie innym nastroju.

Jestem dokladnie tego samego zdania.
Swietny, lekko ezoteryczny minimal.

O ramkach w sumie nie powinno sie pisac. Ale ta ramka w takim rozmiarze przytlacza wrecz zdjecie. O wiele mniejsza bym widzial raczej.

Dune
21-04-2019, 18:42
Świetna praca.

Lu
22-04-2019, 20:34
Bardzo podobają mi się barwy.
Ulotność obrazu
Dla mnie to minimalistyczny impresjonizm pełną gębą

Dzięki. Lubie te sytuacje, kiedy odbiorca zobaczy więcej ode mnie...:)

- - - - kolejny post - - - - - -

Piękne, fafniak napisał to lepiej :-).
Mógłbym mieć takie coś na ścianie.

Mam-nieżle wygląda. W passe partout. I jeszcze w większej ramie aniżeli ta widoczna.

Wiele prób poczyniłem. Jeszcze wiele zapewne przede mną. BW to taka trochę moja pięta achillesowa...

Jestem dokladnie tego samego zdania.
Swietny, lekko ezoteryczny minimal.

O ramkach w sumie nie powinno sie pisac. Ale ta ramka w takim rozmiarze przytlacza wrecz zdjecie. O wiele mniejsza bym widzial raczej.

O ramce wspomniałem wcześniej. Inna nie wchodzi w rachubę. O BW też już wspomniałem.
Dzięki za wizytę.

Świetna praca.

Dzięki za miłe słowa.

Kojocisko
23-04-2019, 08:52
Nie odbieraj mojego postu jako "zachęty" do b&w. Jest znakomicie, pisałem tylko o potencjale zdjęcia.

Lu
24-04-2019, 19:58
Nie odbieraj mojego postu jako "zachęty" do b&w. Jest znakomicie, pisałem tylko o potencjale zdjęcia.

Mnie nie trzeba "zachęcać" do b&w. Walczę z tą materią od dawna. Inna para kaloszy to rezultaty. Zdecydowanie zbyt rzadko zadowalające. Możliwe ,że sam nie wiem czego oczekuję...:)

creep
25-04-2019, 22:57
Nie, nie, żadnego bw, to by zabiło tę pastelową ulotność :) Tak jest super.

Sebastianito
27-04-2019, 05:46
Cudne! Ach... milo powspominac.