Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Avatarove...
...czyli Corfe Castle obramowane
23777
Zapraszam
Bardzo podobają mi się barwy.
Ulotność obrazu
Dla mnie to minimalistyczny impresjonizm pełną gębą
tbogdanowicz
21-04-2019, 09:03
Piękne, fafniak napisał to lepiej :-).
Mógłbym mieć takie coś na ścianie.
Kojocisko
21-04-2019, 11:24
To zdjęcie ma moim zdaniem niezwykły potencjał także z powodu kolorystyki. Np. w b&w pewnie będzie także doskonałe, ale już w zupełnie innym nastroju.
krzysztofz24
21-04-2019, 12:05
To zdjęcie ma moim zdaniem niezwykły potencjał także z powodu kolorystyki. Np. w b&w pewnie będzie także doskonałe, ale już w zupełnie innym nastroju.
Jestem dokladnie tego samego zdania.
Swietny, lekko ezoteryczny minimal.
O ramkach w sumie nie powinno sie pisac. Ale ta ramka w takim rozmiarze przytlacza wrecz zdjecie. O wiele mniejsza bym widzial raczej.
Bardzo podobają mi się barwy.
Ulotność obrazu
Dla mnie to minimalistyczny impresjonizm pełną gębą
Dzięki. Lubie te sytuacje, kiedy odbiorca zobaczy więcej ode mnie...:)
- - - - kolejny post - - - - - -
Piękne, fafniak napisał to lepiej :-).
Mógłbym mieć takie coś na ścianie.
Mam-nieżle wygląda. W passe partout. I jeszcze w większej ramie aniżeli ta widoczna.
Wiele prób poczyniłem. Jeszcze wiele zapewne przede mną. BW to taka trochę moja pięta achillesowa...
Jestem dokladnie tego samego zdania.
Swietny, lekko ezoteryczny minimal.
O ramkach w sumie nie powinno sie pisac. Ale ta ramka w takim rozmiarze przytlacza wrecz zdjecie. O wiele mniejsza bym widzial raczej.
O ramce wspomniałem wcześniej. Inna nie wchodzi w rachubę. O BW też już wspomniałem.
Dzięki za wizytę.
Świetna praca.
Dzięki za miłe słowa.
Kojocisko
23-04-2019, 08:52
Nie odbieraj mojego postu jako "zachęty" do b&w. Jest znakomicie, pisałem tylko o potencjale zdjęcia.
Nie odbieraj mojego postu jako "zachęty" do b&w. Jest znakomicie, pisałem tylko o potencjale zdjęcia.
Mnie nie trzeba "zachęcać" do b&w. Walczę z tą materią od dawna. Inna para kaloszy to rezultaty. Zdecydowanie zbyt rzadko zadowalające. Możliwe ,że sam nie wiem czego oczekuję...:)
Nie, nie, żadnego bw, to by zabiło tę pastelową ulotność :) Tak jest super.
Sebastianito
27-04-2019, 05:46
Cudne! Ach... milo powspominac.