Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Vodka.. connecting people
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img103.imageshack.us/img103/2512/212qt2.jpg)
hoosh, niiice! choc ramka troche mnie irytuje, to pomysl mi sie podoba i zdjecie cale tez. i kolor ten i ta wstazeczka, ach. pozdrawiam. =)
tylko jednej osobie się podoba?
PS. wiem że troszke za duże, ale taki miałem format po obróbce i zapomniałem zmniejszyć troszke.
tylko jednej osobie się podoba?
już dwóm:)
Mnie się też! Generalnie uważam takie "selektywne zdejmowanie koloru" za śliską sprawę - łatwo zrobić coś pretensjonalnego czy kiczowatego. Tobie jednak się udało - bordowe plamy nie rażą. Inną sprawą jest, że ja osobiście niekoniecznie chciałbym mieć zdjęcia ślubne wódczane...
Inną sprawą jest, że ja osobiście niekoniecznie chciałbym mieć zdjęcia ślubne wódczane...
Twarzy nie widać więc zawsze można powiedzieć że to nie Twój ślub :D
Poprawiłem fotkę, bo wrzuciłem wcześniejsza wersje a nie już poprawioną (bez beżowych kwiatków lepiej).
Dziękuje za opinie.
Świetnie uchwycony moment...
Hehehe, a dlaczego pani młoda nie ma do pełna, tak jak jej małżonek :mrgreen:
Bardzo trafnie uchwycona chwila i ładnie skomponowana :D Dla mnie mogłoby być nawet do albumu ślubnego, a co! :P
Hehehe, a dlaczego pani młoda nie ma do pełna, tak jak jej małżonek :mrgreen:
Bardzo trafnie uchwycona chwila i ładnie skomponowana :D Dla mnie mogłoby być nawet do albumu ślubnego, a co! :P
Może już zdążyła trochę wypić?:mrgreen:
Artur Jonik
20-06-2007, 22:07
Ciekawe, z pomyslem.
Fajne
to ja chyba będę 12
podoba mi się
enkipenki
21-06-2007, 15:42
Haj !!!!
zapodaj tę fotkę na deviantART, spodoba się na pewno !!! Bo jak dla mnie jest super !!!!!! Pozdro!!!
bardzo fajna fotka, sam bym chciał takie robić
Ale ramka OKROPNA :twisted:
Oczywiście IMHO :)
bardzo ładne co do ramki to jak wyzej:)
Moment jak moment, typowy dla wesela. Ale zdjęcie przednie a tytułem mnie rozwaliłeś :) Ramkę jednak usuń.
Arashi20
21-06-2007, 21:51
ty kolego w kropeczke malowany, wzucaj na sorsa , a nie jakies krajobrazy :P
PS: Fajna fotka :)
poczułem się jak alfons :D Zdjęcia bardzo pomysłowe.
Wódeczka zawsze się podoba :)
Jak mawia mój wujek:
" W Rosji mam jednego, jedynego przyjaciela. Tylko jemu ufam, tylko on jest ze mną zawsze w potrzebie. Nazywa się - Smirnoff."
Fotka pierwsza klasa. Gratuluje!