Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pieniny na zimowo
Hej,
Hurtowo wrzucam resztę zdjęć z niedawnego wypadu w Pieniny. Kurcze znowu bym tam pojechał :)
1.
21818
2.
21819
3.
21820
4.
21821
5.
21822
6.
21833
7.
21823
8.
21824
9.
21826
10.
21827
11.
21828
12.
21829
13.
21830
14.
21831
15.
21832
Świetny set. Gratuluję. Nie wiem, czemu nikt jeszcze nie skomentował.
Ja pierdziele. Człowieku... nie wiem na co głosować !:shock:
krzysztofz24
03-03-2019, 00:22
Mz set zroznicowany. Pare slabszych, pare zwyklych, pare dobrych i pare miazdzacych;-).
Dla siebie jakjo naj wybiore 8, 10, 2, 14.
W takiej wlasnie kolejnosci od tego najbardziej naj.
Tak ogolnie wchodzac w twoje watki gorskie, wiem ze bedzie na co popatrzec.
P.S Jeszcze mz 7...taka intrygujaca z tym swiatlem.
Jest takie powiedzenie im dalej w las tym więcej drzew
tutaj im dalej przewijałem stronę tym więcej dobrych fotografii
Obrazek2000
03-03-2019, 13:49
Piękne...
Świetny set. Gratuluję. Nie wiem, czemu nikt jeszcze nie skomentował.
Dzięki wielkie :)
Ja pierdziele. Człowieku... nie wiem na co głosować !:shock:
Hehe - ponoć od przybytku głowa nie boli ;)
Mz set zroznicowany. Pare slabszych, pare zwyklych, pare dobrych i pare miazdzacych;-).
Dla siebie jakjo naj wybiore 8, 10, 2, 14.
W takiej wlasnie kolejnosci od tego najbardziej naj.
Tak ogolnie wchodzac w twoje watki gorskie, wiem ze bedzie na co popatrzec.
P.S Jeszcze mz 7...taka intrygujaca z tym swiatlem.
Dziękuję za uwagi. Faktycznie z tych co wybrałeś ja mam podobnie typy, choć ostatnio najbardziej polubiłem 14stkę. Pozdrawiam.
Jest takie powiedzenie im dalej w las tym więcej drzew
tutaj im dalej przewijałem stronę tym więcej dobrych fotografii
Coś w tym jest ponieważ zdjęcia ułożone są chronologicznie a ostatniego dnia były najlepsze warunki.
Piękne...
Dzięki :)
Rewelacyjne zdjęcia.
Dziękuje bardzo :)
Najbardziej mi się podoba 10, ale cała seria jest bardzo dobra :)
holek1990
04-03-2019, 00:24
Dobre foty. Jak dla mnie najlepsza 10, ale coś tam się chyba panorama dobrze nie zeszła, albo mi się wydaje...
Najbardziej mi się podoba 10, ale cała seria jest bardzo dobra :)
Dzięki za dobre słowo :)
Dobre foty. Jak dla mnie najlepsza 10, ale coś tam się chyba panorama dobrze nie zeszła, albo mi się wydaje...
Ta 10ka chyba się Wam najbardziej podoba ale to nie panorama tylko pojedyncze zdjęcie. Panorama jest oczko niżej. Pozdrawiam.
krunz, naraziłeś mi się jak cholera. Nie dość że nie wiem już jak góry wyglądają to lepszych zdjęć bym stamtąd nie przywiózł !!!
Popsułeś mi humor ;-) pozytywnie.
Zdecydowanie udany wypad. Zazdroszczę tyle dobrych zdjęć podczas jednego wyjazdu:).
6 i 12 mi sie bardzo widza. reszta roznie. czesc dziwnie pokadrowana, czesc dla mnie zbyt ciezko poobrabiana...
krunz, naraziłeś mi się jak cholera. Nie dość że nie wiem już jak góry wyglądają to lepszych zdjęć bym stamtąd nie przywiózł !!!
Popsułeś mi humor ;-) pozytywnie.
moshica - no wiesz specjalnie zapodałem góry cobyś sobie przypomniał ;) Mam nadzieję, że wkrótce Ty zaprezentujesz swoje górskie kardy. Pozdrawiam :)
Zdecydowanie udany wypad. Zazdroszczę tyle dobrych zdjęć podczas jednego wyjazdu:).
Dzięki. W sumie to sam się zdziwiłem, że tyle kadrów wyszło. No i warun na 3K był najlepszy jaki do tej pory widziałem.
6 i 12 mi sie bardzo widza. reszta roznie. czesc dziwnie pokadrowana, czesc dla mnie zbyt ciezko poobrabiana...
Dziękuję za słowo komentarza. Odnośnie obróbki ostatnio faktycznie lubię zdjęcia ostrzej przyprawione :)
Fenixs_Ck
28-02-2020, 14:56
Świetny set... zdjęcia mnie urzekły...12 na 10.... jeśli to nie tajemnica jakiego obiektywu użyłeś?
Świetny set... zdjęcia mnie urzekły...12 na 10.... jeśli to nie tajemnica jakiego obiektywu użyłeś?
Dzięki. Stary dobry Nikkor 70-300 G. Mój ulubiony :)