PDA

Zobacz pełną wersję : Promyk nadziei

basket
23-02-2019, 00:42
Promyk nadziei ;-)

21515

wĄs
23-02-2019, 01:02
Piękne...Aż prosi się o drukw wielkim formacie...nie pogardziłbym na fototapete do salonu.

krzysztofz24
23-02-2019, 01:15
Nie wiem czy piekne, jakos mnie zachwycilo...ale zatrzymalo.
Nietuzinkowe, oryginalne, bardzo dobre kadrowo, niebanalne.

Jest to kawal bardzo dobrej fotografi.
Na pewno jestem na tak.

basket
23-02-2019, 18:20
Piękne...Aż prosi się o drukw wielkim formacie...nie pogardziłbym na fototapete do salonu.
Dobry pomysł. Czym większy, tym lepszy ;-) W moim odczuciu chyba bym się trochę tego bał na fototapecie :-D

Nie wiem czy piekne, jakos mnie zachwycilo...ale zatrzymalo.
Nietuzinkowe, oryginalne, bardzo dobre kadrowo, niebanalne.

Jest to kawal bardzo dobrej fotografi.
Na pewno jestem na tak.
Miło mi bardzo. Dzięki! Siedzi ktoś po nocach i komentarze pisze, te po północy zwykle rano okazują się nietrafione :-D :-P

krzysztofz24
24-02-2019, 21:10
Dobry pomysł. Czym większy, tym lepszy ;-) W moim odczuciu chyba bym się trochę tego bał na fototapecie :-D

Miło mi bardzo. Dzięki! Siedzi ktoś po nocach i komentarze pisze, te po północy zwykle rano okazują się nietrafione :-D :-P

Gdzie tam, ja pozno spac chodze;-). Podtrzymuje to co napisalem. Zdjecie jest takie "inne" i moze dlatego nie spotkalo sie z powszechnym uznaniem.
Ale patrzac na nie, mam wrazenie jakby "ten strumien" swiatla wdzieral sie od gory w te lekko abstrakcyjne chaszczory...
Ciekaw tez jestem jakby to wygladalo (nie negujac obecnej wersji) , jakby uzyc jakiegos manuala z odjechanym bokehem i ustawic ostrosc na punt swiatla w dali.