Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Lodowe rzeźby
Tuż przed wschodem, 1557 m.n.p.m.
21235
Fajne chochoły przyłapałeś grafo. Oczywiście kolorystyka gra pierwszoplanową rolę.
Super sceneria i kolorystyka. Kadr jednak pozostawia dość duży niedosyt. Widać że sporo się dzieje na tych dwóch obiektach, jednak dystans robi swoje.
supcio. nie zazdraszczam wyziebienia, zdjecia owszem :D
Świetne zdjęcie. Wydawało by się, że takie niby nic-a jednak. Kolory robią robotę!
cybulski
15-02-2019, 16:58
Bardzo mi się podoba i te kolory nieba.
Dzięki ;)
90s krótszy dystans mam również ;)
2.
21265
No i widzisz, to co mi przeszkadzalo na jedynce, gdy znalazlo sie w okolocy mocnego, dolnego, lewego punktu w wersji nr.2, stalo sie ciekawym dodatkiem.
Chodzi mi oczywiscie o „tocos" czarnego na lewej rzezbie.
Kiedy zimą nie chodziłem w góry zastanawiałem się często kto dewastuje te wszystkie słupki z znakami szlaków, krzyże, tabliczki, wiaty. Gdy zacząłem zimowe wycieczki znalazłem odpowiedz na to pytanie co częściowo ilustrują Twoje zdjęcia, swoją drogą bardzo fajne! Oczywiście czynnik ludzki też jest odpowiedzialny za zniszczenia. Co do fotografii to na pewno piękne kolory!
Keszelski
16-02-2019, 14:47
fantastyczne! A gdzie to ustrzelone?
Kiedy jeździłem na narty na Pilsko, to często widziałem podobne stwory, ale głównie ze świerków i takich jak tu prezentowane (ten z lewej), to chyba jeszcze nie widziałem
Dzieki za komentarze :)
NickOnMe to jest wlasnie z Pilska (wycieczka skiturowa) ;)
Keszelski
16-02-2019, 15:55
no właśnie, tak podejrzewałem. Widoki z okolic Pilska w tej scenerii są niezapomniane.
nikoniarz
16-02-2019, 18:34
Po lewo wygląda jak wybuch śniegu :D
Świetne! Trochę szkoda że taka magiczna zima w Beskidach dobiegła już końca...