Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki 4/2019 - GŁOSOWANIE
Siema :)
W obecnej edycji RAWek mamy 19 prac :)
Głosujemy na maksymalnie 4 (słownie: CZTERY!!!) prace jakie Wam się spodobają.
Bardzo prosiłbym o sumienne podejście do tematu i nie głosowanie na więcej. Głosowanie ma charakter publiczny.
Proszę pamiętać aby nie oddawać głosu na swoją pracę. Głos taki będzie nie ważny (patrz: regulamin).
Autorem zdjęcia jest: nimmid
Termin głosowania zakończy się za 3 dni - środa (13.02.2019r.)
Numer danego zdjęcia znajduje się NAD nim.
W przypadku remisu nastąpi jednodniowa dogrywka.
Po skończonym głosowaniu proszę o wypowiedzenie się na temat zwycięskich prac.
ORYGINAŁ
21038
Paczka z pracami znajduje się tu => klik (https://drive.google.com/file/d/1FNdbRURMfokoXhVxjx33dQTjAV3hU5gc/view?usp=sharing)
WASZE PROPOZYCJE
1
21048
2
21047
3
21046
4
21045
5
21044
6
21043
7
21042
8
21041
9
21040
10
21039
11
21052
12
21051
13
21050
14
21049
PRACE NR 15 - 19 POST PONIŻEJ
15
21057
16
21056
17
21055
18
21054
19
21053
Po zakończonym głosowaniu zostanie ujawniona lista autorów wraz z numerami zdjęć.
Jeżeli ktoś się nie zgadza na ujawnienie to proszę o PW z taką informację.
Zapraszam :-)
.
tbogdanowicz
10-02-2019, 22:57
Pikne Panie, pikne!!!
Będzie trudny wybór. To dobrze.
Wizje w tej edycji poszybowały wysoko do chmur :)
Ciekaw jestem wyników głosowania.
Głosy oddane, Mam już swojego faworyta, na 100% po głosowaniu odezwę się do autora przeróbki z prośbą o plik z ustawieniami :)
Fajnie, że tyle tego. Było w czym wybrać :)
paparapa
11-02-2019, 01:22
Fajnie, że tyle tego. Było w czym wybrać :)
Tak tak, wybór pomiędzy cholerą i dżumą :):):)
Przypominam, że najbliższa edycja, choć oznaczona nr 5, jest dziesiątą edycją cyklu, a więc autorzy trzech najlepszych prac wyślą nam swoje RAWki do edycji NOLIMIT :-D
nimmid prześlij pm albo na maila informacje, którą z powyższych prac chciałbyś wyróżnić i dlaczego :-) Mamy na to czas do końca głosowania.
Przypominam, że najbliższa edycja, choć oznaczona nr 5, jest dziesiątą edycją cyklu, a więc autorzy trzech najlepszych prac wyślą nam swoje RAWki do edycji NOLIMIT :-D
nimmid prześlij pm albo na maila informacje, którą z powyższych prac chciałbyś wyróżnić i dlaczego :-) Mamy na to czas do końca głosowania.
Poszło pw.
ps. głos oddany, niektórzy ładnie sobie poradzili, gratulacje.
Dzięki nimmid :)
Jakoś dotarliśmy do pierwszych 10 głosów.
Cieknę zatem...
Na miejscu pierwszym jedna praca. Z jednym głosem mniej, na drugim miejscu są trzy prace a jeszcze niżej mamy jednego RAWka na trzeciej pozycji. Bez głosu w chwili obecnej pozostaje 8 prac.
siemalysy
11-02-2019, 22:25
Niestety zabrakło czasu na obróbkę :-( Fajnie, że frekwencja fajna :-)
Niestety zabrakło czasu na obróbkę :-( Fajnie, że frekwencja fajna :-)Spoko, będziesz się mógł wykazać w NOLIMIT [emoji23][emoji3526]
siemalysy
11-02-2019, 22:47
NO LIMIT :shock: A kiedy to?
NO LIMIT :shock: A kiedy to?Wychodzi na to, że następna edycja jest ostatnią w cyklu więc [emoji848] :-D:-D:-D
siemalysy
11-02-2019, 22:59
Skoro tak to chyba jakiś urlop muszę wziąć :-)
Skoro tak to chyba jakiś urlop muszę wziąć :-)Chyba aż tak ciężko nie będzie... mam taką nadzieję :-D
pumeeque
11-02-2019, 23:28
Zagłosowane :) Ładne prace
- - - - kolejny post - - - - - -
Wychodzi na to, że następna edycja jest ostatnią w cyklu więc [emoji848] :-D:-D:-D
moja ulubiona <3 ;D
tbogdanowicz
12-02-2019, 07:37
Zagłosowane :) Ładne prace
moja ulubiona <3 ;D
Lubię edycje specjalne gdy głosuję, ale gdy sam muszę coś wymyślić :-).
tbogdanowicz
12-02-2019, 07:40
Powoli, drogą eliminacji zbliżam sir do maksymalnej ilości prac na które mogę zagłosować. Ale nadal za dużo bym chciał wyróżnić.
Ciekawie wywołaliście tego RAW'ka.
pumeeque
12-02-2019, 07:40
Lubię edycje specjalne gdy głosuję, ale gdy sam muszę coś wymyślić :-).Fotoszopkować lubię, a różnorodność i kosmiczność prac nie raz mocno zaskakuje przy głosowaniu. Aż trudno wybrać :D
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Skoro tak to chyba jakiś urlop muszę wziąć :-)
Czyli śmigasz gdzieś w jakąś dzicz na rowerku a później powiesz, że nie wysłałeś bo urlopowałeś? :roll:
Czołem, jeden głos do przecieku... głosować, głosować :)
Kreciku [sięga do pokebola] wybieram Cie... yyyy wróć... [bierze otwieracz do krecików] znaczy sie cieknij :mrgreen:
No dobrze, więc na pierwszym miejscu ze sporą przewagą jest jedna praca (raczej już nie jest zagrożona, ale przy odpowiedniej liczbie głosujących.... kto wie :) ), na drugim miejscu dwie a na trzecim jedna praca.
4 prace są bez głosu.
siemalysy
12-02-2019, 18:28
Czyli śmigasz gdzieś w jakąś dzicz na rowerku a później powiesz, że nie wysłałeś bo urlopowałeś? :roll:
Oj nie. Byłem w weekend w stolicy. Ale nie w tej stolicy co mieści się nad Wisłą ;-)
Oj nie. Byłem w weekend w stolicy. Ale nie w tej stolicy co mieści się nad Wisłą ;-)
Żagań? ;)
[bierze otwieracz do krecików]:
:lol: :mrgreen: i na dodatek xD.
Gdzie można coś takiego zanabyć? :p
Raptem 7 głosów zostało do 30, może tym razem się uda?
Wierzę w Was :)
:lol: :mrgreen: i na dodatek xD.
Gdzie można coś takiego zanabyć? :p
Chociażby w sklepie ogrodniczym :D
paparapa
12-02-2019, 23:02
Raptem 7 głosów zostało do 30, może tym razem się uda?
Wierzę w Was :)
Jak bedziesz za często przeciekał to będziemy musieli Ci pampersy kupować .... całe szczęście że w najmniejszym rozmiarze :)
Podpaski chyba dadzą rade :D
Podpaski chyba dadzą rade :DNoo.... kogoś widzę będę musiał odpowiednio wyściskać w nagrodę za niebywałe podejście do tematu [emoji848][emoji39][emoji23]
To zła rzecz czy dobra? :roll:
Ciężko stwierdzić, są mieszane opinie :-D Np mój chomik nie lubił jak się go wyściskało :-)
Tylko nie rzucaj sie na mnie jak Ciasteksolo na Ciastekbacce :mrgreen:
Tylko nie rzucaj sie na mnie jak Ciasteksolo na Ciastekbacce :mrgreen:Hehehe [emoji846]
Ciekawe jaka szydera będzie jak znów zmienie avatara :D
Zmień to zobaczysz.[emoji16]
Wysłane gołompem przy użyciu katapulty [emoji23]
Pomysła już mam więc kwestia czasu :D
A jak znajdujesz mojego nowego awatara?[emoji16]
To jakaś wersja Red Skull Punisher czy jak? :roll:
Czacha świetna
Hej :-)
Po 21:30 poznacie wyniki ankiety, mam nadzieję, że nie padnę do tego czasu, za dużo dołków kopałem chyba i mnie dopadło jakieś paskudztwo
To jakaś wersja Red Skull Punisher czy jak? :roll:
Czacha świetna
Uśmiejesz się.
To Frank Castle (czyli Punisher) jako Ghost Rider- Herold Galaktusa. :mrgreen:
Prawdopodobnie najbardziej pojechana historia Marvela na ten rok. :D
Hej :-)
Po 21:30 poznacie wyniki ankiety, mam nadzieję, że nie padnę do tego czasu, za dużo dołków kopałem chyba i mnie dopadło jakieś paskudztwo
Kolejny. :roll:
Coś ta pogoda ludzikom i krecikom nie służy...
Uuuuuu. Nie siedze w komiksach, ale tak własnie Punisherowo wyglada ;) A tu jeszcze Ghost Rider :D
Uuuuuu. Nie siedze w komiksach, ale tak własnie Punisherowo wyglada ;) A tu jeszcze Ghost Rider :D
I Herold Galactusa na dodatek. Wypas. :mrgreen:
Ciekaw jestem, czy będzie oficjalnie w PL dostępny, czy tylko skanlacje.
Teraz to już nie wiem o czym do mnie rozmawiasz :mrgreen:
Teraz to już nie wiem o czym do mnie rozmawiasz :mrgreen:
O skanlacje pytasz?
Najogólniej to skan komiksu w wersji zagramanicznej, przetłumaczony na PL, spakowany w paczkę *cbr/cbz i udostępniony przez grupę (http://polskascenatranslacyjna-spis.blogspot.com) się tym zajmującą.
Nieeee, ogólnie o to universum ;)
No to masz sporo do nadrobienia. :p
Galaktusa w filmach pomijano. Zdaje się tylko w Fantastycznej Czwórce był wspomniany razem ze Srebrnym Surferem, który jest Heroldem. :p
Taaaaa... sporo... wszystko :mrgreen:
Taaaaa... sporo... wszystko :mrgreen:
Rozumiem. A czasu brak.
Ręka czy noga? ;)
A teraz jeszcze szyfrem gada o kończynach :roll:
A teraz jeszcze szyfrem gada o kończynach :roll:Kurde byłem pewien,że zatrybisz.[emoji6]
Skoro nie masz czasu na nic, potrzebujesz L4. Wolisz na rękę czy nogę?[emoji23]
Ewentualnie idź do Krecika na herbatę z grypą.[emoji23][emoji23][emoji23]
Kurde byłem pewien,że zatrybisz.[emoji6]
Ewentualnie idź do Krecika na herbatę z grypą.[emoji23][emoji23][emoji23]
Zapraszam, zapraszam, z miodkiem i cytrynką + darmowa wkładka w postaci Gripa :D Ciebie OjTam również :)
Zapraszam, zapraszam, z miodkiem i cytrynką + darmowa wkładka w postaci Gripa :D Ciebie OjTam również :)
Widzę, że mojego "Kolejny" z poprzedniego posta nie zatrybiłeś. ;)
Nie wiem czego nie zatrybiłem, zapraszam wszystkich Was na herbatę z Grypą.
Poza tym szare komórki są w opłakanym - 39 stopniowym stanie :)
Ciężko złapać grypę, mając zapchany nos. ;)
Znaczy, za późno. :lol:
A na herbatkę bym wpadł. Tylko tłuc się całą noc ciapungiem mi się nie uśmiecha. :mrgreen:
Ciężko złapać grypę, mając zapchany nos. ;)
Znaczy, za późno. :lol:
A na herbatkę bym wpadł. Tylko tłuc się całą noc ciapungiem mi się nie uśmiecha. :mrgreen:
Aaaaa, no ja po prostu już nie kojarzę albo czegoś nie widziałem po drodze / posta w sensie..
Przydałby się prywatny Jet jakiś ..... :D
Wystarczyłby kreci tunel, prosty jak w mordę strzelił, i wagonik z napędem rakietowym. :mrgreen:
Wystarczyłby kreci tunel, prosty jak w mordę strzelił, i wagonik z napędem rakietowym. :mrgreen:
Przypomniał mi się film ze Szwarcerżeberem - uciekinier :)
Zamiast zacytować, wyedytowałem post, to znak, że już chyba jest ze mną xźle :(
Przypomniał mi się film ze Szwarcerżeberem - uciekinier :)
Zauważyłem. :roll:
Ić spać. :p
https://www.o2.pl/artykul/polski-kret-stanal-na-powierzchni-marsa-ma-ustanowic-historyczny-rekord--6349069638465665a
Krecik na Marsie?[emoji54]
Noc w pociągu raczej nie starczy. Tunel z wagonikiem rakietowym też nie. Chyba żeby jakoś czasoprzestrzeń zagiął...
P.S niezłego neta na tym Marsie masz.
P.S2 marsjańska grypa? Ojejej...
[emoji39]
Kurde byłem pewien,że zatrybisz.[emoji6]
Na głowe ;)
Poza tym szare komórki są w opłakanym - 39 stopniowym stanie :)
Amator :D w takim stanie to mnie psiak na spacer wyprowadzał ;) bo musiałem isć
Jak bedziesz spisywał testament to graciarnie chętnie przygarnę :mrgreen: przyda sie jakis nowsiejszy dx :D
Ok Dex, właśnie spisuję :)
Na głowe ;)
Myślałem o tym, ale jest ryzyko, że w pakiecie będzie przytulny, miękki pokoik i gustowne wdzianko bez rękawów. I nici z oglądania filmów. A o to tu chodzi. ;)
Może aż tak źle nie będzie ;) To by musiało byc dłuuuuuuuugie zwolnienie :D jest troche oglądania :roll:
Nadszedł czas na wyniki głosowania.
1 miejsce na podium zajął koesh
2 miejsce zajął steinbukk2312
3 miejsce zajął crusiek
Wyróżnienie od autora RAWka wędruje do steinbukk2312
Przesyłam gratulację dla zwycięzców :)
Najbliższa edycja zabawy to NO-LIMIT
Poproszę steinbukk2312 oraz koesh o przesłanie swojego RAWka na skrzynkę:
[email protected] do kolejnej, specjalnej edycji zabawy :-)
Zachęcam zwycięzców do napisania kilku słów od siebie o zdjęciach, obróbce :)
# 1 koesh
21214
#2 steinbukk2312
21215
#3 crusiek
21216
#PRACA WYRÓŻNIONA steinbukk2312
21215
Spośród nadesłanych prac trudno wyróżnić jedną, przynajmniej 4 autorom udało się ładnie wyeksponować drogę mleczną, która jest głównym motywem zdjęcia. Jak to bywa przy wyrównanej rywalizacji, o wyróżnieniu zadecydowały detale . Chciałem wyróżnić ale przede wszystkim pogratulować autorowi pracy numer 14 ze względu na kolorystyczne opanowanie nieba - droga mleczna wyłania się zza naturalnie oświetlonego horyzontu i gaśnie stopniowo na tle ciemnego nieba, zachowując przy tym odpowiedni kontrast . Co istotne pozostałe elementy zdjęcia również pozostają widoczne - schronisko, namiot i drzewa - które zachowują strukturę a nawet kolor. Gratuluję!
Pozdrawiam
nimmid
Plik XMP (https://drive.google.com/file/d/1ClQRWDd7tAQIKTX_Mr5s0vumHTuyDUXI/view?usp=sharing)
P.S.
Jeżeli ktoś nie wie, na czym polega zabawa NO LIMIT odsyłam do:
1. Edycji zgłoszeniowej przykładowej zabawy: http://forum.nikoniarze.pl/threads/287436-Zabawa-w-RAWki-160-NO-LIMIT
2. Głosowania powyższej: http://forum.nikoniarze.pl/threads/287620-Zabawa-w-RAWki-160-NO-LIMIT-GŁOSOWANIE
P.S. 2
Jednemu użytkownikowi odjąłem punkt, ponieważ zagłosował na swoją pracę. Proszę pamiętać na przyszłość, aby nie głosować na siebie :)
Przyjemnego wieczoru życzę :)
tbogdanowicz
13-02-2019, 23:09
Oooo..., crusiek wstawił wyniki.
Spodziewałem się że dzisiaj będziesz się leczył i wstawisz rano.
-----------------
Gratuluję bezkonkurencyjnemu zwycięzcy koesh.Też głosowałem na to zdjęcie, bo podobało mi się rzeczywiste pokazanie Drogi Mlecznej.
Trochę inaczej ją pokazał kolega steinbukk2312, zdobywca drugiego miejsca, na którego również głosowałem :-).
Chyba muszę zagrać w totolotka :-).
tbogdanowicz, graj, to jest dobry moment :D
Wstałem, bo nie mogę zasnąć....
Pudło zgodnie z przewidywaniami, jeszcze raz gratulacje!
Dzięki za głosy, rawka zaraz jakiegoś wyślę.
Gratuluje zwycięzcą i wyróżnionym. crusiek czy jest możliwość pobrania Twojego pliku DNG wraz ze zmianami ? bardzo chętnie zobaczyłbym jak doszedłeś do końcowego efektu pracy :)
Dla mnie największy problem w tym rawku był chwast po lewej stronie, który dostał sporo światła i widzę straszy na wielu pracach, zastanawiałem się też jak zrobić ładne niebo żeby było tłem dla drogi mlecznej.
Gratuluje zwycięzcą i wyróżnionym. crusiek czy jest możliwość pobrania Twojego pliku DNG wraz ze zmianami ? bardzo chętnie zobaczyłbym jak doszedłeś do końcowego efektu pracy :)Wieczorem Ci przygotuje, natomiast jak chcesz to powyżej jest plik xmp, umieszczając go w tym samym folderze co NEF i z tą samą nazwą co nef, będziesz mieć ten sam efekt [emoji846]
Co do pracy, mi najwięcej czasu zajęło prostowanie a i tak nie do końca prosto wyszło, nie zauważyłem że budynek zaczął trochę lecieć w zła stronę, krzaczory mnie drażniły, nie chciałem żeby wchodziły w kadr. Jeśli chodzi o kolorystykę nieba to posiłkowałem się zdjęciami z netu oraz zdjęciami z naszego forum w celu uzyskania odpowiedniej kolorystyki.
Tak się zastanawiam, czy jakby zrobić to zdjęcie w ETTR na poziomie puszki, czy nie byłoby lepiej.
pumeeque
14-02-2019, 08:57
O, a tak się postarałam :(
O, a tak się postarałam :(
Nie jest źle, raptem 6 miejsce, na 19 prac to całkiem, całkiem :)
pumeeque
14-02-2019, 09:10
Nie jest źle, raptem 6 miejsce, na 19 prac to całkiem, całkiem :)A, no to nienajgorzej :) W edycji specjalnej mogę poszaleć :D
crusiek dzięki za poradę, plik xmp wystarczy po pracy zabieram się do analizowania :)
Krecik, żyjesz? Dostałeś już jakieś gołompy z rawkami na spec-ed? ;)
Czekam na jednego uczestnika jeszcze, moja i koesha RAWka już w gotowości. Wysłałem info na pw. Poczekamy do jutra, jak się nie odezwie to osoba z czwartego miejsca, czyli Boston zostanie poproszona o RAWka do zabawy [emoji846]
Nie wiem, czy sobie z tym spec edem spokoju nie dam... Ostatnie wyniki nie były zachęcające... Jakaś przerwa do zebrania sił, czy cuś. ;)
PS. Jak patrzę na swoją wersję z tego głosowania, na sposób jak zje... to drzewo po lewej... Jej... Jak wysyłałem, tego nie było. Jakiś chochlik dorzucił. :mrgreen:
Nie wiem, czy sobie z tym spec edem spokoju nie dam... Ostatnie wyniki nie były zachęcające... Jakaś przerwa do zebrania sił, czy cuś. ;)
PS. Jak patrzę na swoją wersję z tego głosowania, na sposób jak zje... to drzewo po lewej... Jej... Jak wysyłałem, tego nie było. Jakiś chochlik dorzucił. :mrgreen:Może ktoś przechwyca prace w sieci i robi Krecią robotę hmmmm [emoji3]
Może. A może to chochliki?
Czołem.
Na razie cały czas brakuje nam RAWka. Napisałem PM do kolejnej osoby wg miejsca. Mam nadzieję, że uda się zabawę ruszyć wieczorem, bo jutro rano wyjeżdżam w kierunku Leszna na tydzień...
Co tam? Kopanie norek w delegacji?[emoji16]
Mówisz, że nie chcą ludki rawków wysyłać?
Może czas na karanie?[emoji23][emoji23][emoji23]
Co tam? Kopanie norek w delegacji?[emoji16]
Mówisz, że nie chcą ludki rawków wysyłać?
Może czas na karanie?[emoji23][emoji23][emoji23]
Nieee, urlopik, planuję mały wypad też w Karkonosze i do Harrahova.
Może zrobię kilka zdjęć do RAWek ;)
OjTam, myślę, że jak zobaczysz RAWki, to z chęcią przysiądziesz :) Choć nie wiem co będzie w trzeciej, to myślę, że będzie fajne pole do popisu :D
Aaa. Urlopu się krecikowi zachciało... Masz jakiś namiar na śnieg, czy będziesz po błocie szusował?[emoji23]
Co do rawków. Nie mówię tak ani nie. Pożyjemy zobaczymy.
Aaa. Urlopu się krecikowi zachciało... Masz jakiś namiar na śnieg, czy będziesz po błocie szusował?[emoji23]
Co do rawków. Nie mówię tak ani nie. Pożyjemy zobaczymy.
https://www.harrachov.com/pl/live-kamera-harrachov#group1-1
Jeszcze ciut jest, na deskę raczej się nie wybieram, bardziej tym razem fotograficznie. :)
5° na plus. Stopnieje zanim się krecikmobilem doczołgasz.[emoji23][emoji23]
5° na plus. Stopnieje zanim się krecikmobilem doczołgasz.[emoji23][emoji23]
Cholercia, dmuchaj, dmuchaj, może zdążę :D:D:D a nie … Ty zioniesz pewnie ogniem....
Cholercia, dmuchaj, dmuchaj, może zdążę :D:D:D a nie … Ty zioniesz pewnie ogniem....Krecik zapiekany w blachach raz. Na wynos.[emoji23][emoji1787]
Gorączka przeszła, można podbijać świat ha [emoji3]
Aż zgłodniałem :DWidzę. Awatar że strach się bać...
Gorączka przeszła, można podbijać świat ha [emoji3]Krecik Zdobywca, Pierwszy W Podziemiach, Opiekun Norki i Protektor Krecikmobila, Prowadzący Rawki.
Czyli ważna persona w Krecim światku. Strach się bać.[emoji23][emoji23][emoji23]
Miałem w planach inny, ale jeszcze z nim zaczekam :D Niech jeszcze jest Ciastek :D
Miałem w planach inny, ale jeszcze z nim zaczekam :D Niech jeszcze jest Ciastek :DNo tak. Nie będzie Ciastka, trzeba będzie nowe żarty wymyśleć...
Jesteście kreatywni, coś wymyślicie :D
Matko z córką, stwierdziłem, że skorzystam z nowego sposobu rozliczania pit.... po godzinie załadował mi się w końcu dokument, a teraz nie mogę od godziny wysłać zatwierdzonego :D
To sabotaż Podziemnej Cywilizacji Ludzi Kretów :mrgreen: wszyscy teraz pita rozliczajo i serwery blokujo :mrgreen:
Potrzebny nam OjTam do cięcia kabli :D
Było wyjść na powierzchnie a nie gdzieś tam z czeluści pita wysyłasz :lol:
Potrzebny nam OjTam do cięcia kabli :DO nie panie kolego. W pity i konflikty z US to mnie nie mieszaj.[emoji23][emoji23][emoji23]
Nie lubisz us? :mrgreen:Jak to mówią: lepiej podpaść mafii niż skarbówce.[emoji23]
Jeszcze masz zus, urząd miasta i inne :mrgreen:
Czyli nawet Punishero-hybryda nie da rady z naszym US, tak czułem :D
Zapytają skąd ma kase na takie zabawki i połapane :lol:
Czyli nawet Punishero-hybryda nie da rady z naszym US, tak czułem :D
Zapytają skąd ma kase na takie zabawki i połapane :lol:
O to to to... :p
Ze skarbówką to może Thanos by dał radę. Może. :p
A Pan to skąd ma te rękawice? Opodatkowane? Oooo a te kamyki to cenne... jeb, podatek :lol:
A Pan to skąd ma te rękawice? Opodatkowane? Oooo a te kamyki to cenne... jeb, podatek :lol:
-Pstryk palcami.
-A co mi tu pstryka? Tik nerwowy ma? Idzie do lekarza.
:p
Orzecznika... myyyyk, cudownie ozdrowiony, może pracować :lol:
Raz raz raz... coś sie forum kaszani
Taaa, nie aktualizuje wątków
Cześć.
Trochę przykro, że osoby poproszone o RAWka nie dały znać (były przywołania i PMy), choćby z informacją, że nie macie czasu. Wiadomo, różne są sprawy, wyjazdy, urlopy itp....no ale 1 minuta na odpowiedź by wystarczyła. Normalnie czekałbym na odzew dłużej, ale jak dzisiaj zabawa nie ruszy, to będę mieć problem aby ją wstawić bo sam wyjeżdżam i będę dopiero w piątek w nocy.
Nie chcąc zatrzymywać zabawy, poprosiłem kolegę tbogdanowicz o RAWka, jako kolejną osobę w rankingu licząc porządek tabeli a nie alfabetycznie.
Szczęśliwie się zgodził i od razu przesłał do Nas RAWka do zabawy. Dziękuję bardzo serdecznie, przesyłam wyrazy szacunku i kłaniam się nisko.
Przystępuję zatem do przygotowywania nowej edycji zabawy.
tbogdanowicz
15-02-2019, 21:27
Koledze crusiek nie mogłem odmówić :-).
------
O tego RAW'ka, prosił kiedyś kolega Nbogdan.
Powiedziałem że jak wygram RAW'ki to wrzucę, ale niestety wygrałem tylko przed edycją specjalną i wtedy nie chciałem go dawać. Czas leci, a ja jakoś nie mogę nic więcej wygrać, więc jednak trafia do edycji specjalnej.
Nie mniej jednak w edycji specjalnej nie ma wymogu zlepiania wszystkich zdjęć, można obrobić równie dobrze pojedyncze zdjęcie, nie ma z tym problemu :D
Zapraszam do EDYCJI SPECJALNEJ (https://forum.nikoniarze.pl/threads/295534-Zabawa-w-RAWki-5-2019-NO-LIMIT)
.
No tak. Don Krecione się nie odmawia. A przynajmniej nie więcej, niż 1 raz. ;)
------
O tego RAW'ka, prosił kiedyś kolega Nbogdan.
Powiedziałem że jak wygram RAW'ki to wrzucę, ale niestety wygrałem tylko przed edycją specjalną i wtedy nie chciałem go dawać. Czas leci, a ja jakoś nie mogę nic więcej wygrać, więc jednak trafia do edycji specjalnej.
No ładnie,
Tak przywołany to nie ma zmiłuj.
Trza spinać chude pośladki i obrobić tak, co by wszystkim ...
Trochę się zaniedbałem ostatnio na forum, ale wyzwanie podejmę.
Tak że ten...
Jak Arnold mówił, Zara bede :mrgreen: