Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Klaudia
Jak to sie wedlug Was prezentuje?
1-tragedia, 2-moze byc, 3-calkiem niezle, 4-dobre, 5-zaj***ste,
Oczywiscie wlasne punktowanie oraz konstruktywny opis do niego mile widziane.
20503
Carlos_lo
29-01-2019, 09:58
czesc, podoba mi sie skala ocen:) soczysta 3; mysle, ze brakuje glebi, kontrastu; oczy za wysoko, moze w kwadracie, jesli bylaby mozliwosc i wiecej od gory; wiecej pazura...;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mnie się podoba asymetryzm ;)
choakinom
29-01-2019, 13:25
Mi się podoba i niepodoba.
Podoba się delikatna kolorystyka, pasuje do całości wyrazu zdjęcia. Pomysł też jest na plus.
Nie podoba mi się akurat tutaj "ucięcie głowy", ogólnie to nie mam nic przeciwko temu, ale nie zawsze to pasuje, po prostu. I tak jak sam wyraz modelki jest git, to mi za bardzo nie pasuje jej poza ręki - wg mnie za bardzo to na takie pozowane wygląda. Może się czepiam szczegółów, ale w końcu to w nich tkwi diabeł co nie?
Może lekko zmieniłabym kadrowanie - nawet po skosie (tło mamy jednolite, w oddali, to by nie przeszkadzało).
Ale tak ogólnie to fota fajna. Jeszcze raz powtórzę iż ogólna kolorystyka bardzo spasowana, delikatna i spójna.
Mi się podoba i niepodoba.
Podoba się delikatna kolorystyka, pasuje do całości wyrazu zdjęcia. Pomysł też jest na plus.
Nie podoba mi się akurat tutaj "ucięcie głowy", ogólnie to nie mam nic przeciwko temu, ale nie zawsze to pasuje, po prostu. I tak jak sam wyraz modelki jest git, to mi za bardzo nie pasuje jej poza ręki - wg mnie za bardzo to na takie pozowane wygląda. Może się czepiam szczegółów, ale w końcu to w nich tkwi diabeł co nie?
Może lekko zmieniłabym kadrowanie - nawet po skosie (tło mamy jednolite, w oddali, to by nie przeszkadzało).
Ale tak ogólnie to fota fajna. Jeszcze raz powtórzę iż ogólna kolorystyka bardzo spasowana, delikatna i spójna.
Fajnie, dzieki za dobre slowo, szczerosc oraz konstruktywizm.
- - - - kolejny post - - - - - -
czesc, podoba mi sie skala ocen:) soczysta 3; mysle, ze brakuje glebi, kontrastu; oczy za wysoko, moze w kwadracie, jesli bylaby mozliwosc i wiecej od gory; wiecej pazura...;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
dziekuje za opinie. biore sobie do serca :)
- - - - kolejny post - - - - - -
4
F -ile? zbyt mało mz
F 6,3 , Badzo chcialbym wieksza glebie ale lampy kupliem za mocne i (poki co) nie bardzo moge zejsc do 2,8 lub nizej. Ale wszystko w swoim czasie.
Dla mnie 4 minus ;-) Pozostając w takim mocnym cięciu góry podciąłbym też mocniej dół i poszedł w taką pseudo panoramę. Alternatywnie dałbym więcej góry, ale chętniej zaryzykowałbym pierwszą propozycję.