Zobacz pełną wersję : Problem z lampą yongnuo 968
Od niedawna jestem posiadaczem owej lampy. Wczoraj bawiąc się nią w ustawieniach cos poprzestawiałem ( chyba) i teraz nie błyska. Lampa normalnie działa, tylko przy robieniu zdjęć nie błyska, tak samo nie świeci sie przycisk błysku testowego ( tak to sie chyba nazywa). Jezeli ktoś miał podobny problem, to prosił bym o pomoc bo sam juz nie wiem co z tym zrobić.
Dodam, że powrót do ustawień fabrycznych nie pomaga.
beduin17
24-01-2019, 12:09
Tam lampa z tego co się orientuje to może pracować jako sterownik do innych lamp. Może przełączyłeś ją w trym master i wyłączyłeś błysk? Wtedy będzie działać jako wyzwalacz do innych lamp ale sama nie będzie błyskać.
Sprawdź w instrukcji jak to wyłączyć.
Ok koło 16 jak wrócę do domu to zobaczę i dam znać
Szukałem i niestety nic nie znalazłem. Czy miał ktoś podobny problem, czy pozostaje mi tylko serwis?
Polecam najpierw przeczytać instrukcję obsługi.
Nachzehrer
29-01-2019, 19:08
Sorry nie zauwazylem ze powrot do ustawien nie pomaga. Więc pewnie serwis jak masz na gwarancji lampe
14.Factory reset
Long press the function button 2 and button 3 can set the flash shooting function settings and wireless shooting setting recover to the default set-top TTL flash mode status. Clean the custom function settings(C.Fn) and personal function settings(P.Fn) please read the related chapter(P20).
20513