PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Paulina z cieniem na oczach..

melewap
22-01-2019, 13:09
...no i wlasnie o ten cien chodzi. Jak to wedlug Was wyglada? Pasuje ten cien czy kompletnie psuje fote? czy moze pasuje ale jest za mocny? Generlanie co myslicie o tym zdjeciu bo mnie osobiscie sie podoba ale ciekawe jestem opinii innych

20229

Jacek_Z
22-01-2019, 14:21
Jak dla mnie to jest taki za bardzo połowiczny. Albo bym poszedł bardziej (ciemniej) i w PS wyciagnął oko i błysk w nim, albo bym rozjaśnił cień.
Musiałbym zobaczyć to w tych opcjach, jestem wzrokowcem ;)

melewap
22-01-2019, 21:09
Dzieki za koment i pobawie sie w wolnej chwili i pokaze jak to wyglada :)

madebyzosiek
23-01-2019, 12:32
Mi się w oczy rzuca jedna rzecz. Twarz masz dopracowaną do perfekcji, żadnych przebarwień, kropek, nic. Za to od szyi w dół na skórze dzieje się coś wizualnie dziwnego, nie pasującego kompletnie do tej twarzy. Cyba warto by wrócić do retuszu, szczególnie dekoltu. Co do pomysłu - nie trafia jednak do mnie. Oczy w cieniu na portrecie jakoś do mnie nie przemawiają. Tak jak Jacek, chciałbym zobaczyć inne koncepcje.

ksh
23-01-2019, 12:35
Mi się podoba, takie hmm... lata 80-te ? Przy zrobionym retuszu twarzy zauważa się brak retuszu na reszcie.

melewap
23-01-2019, 21:41
Mi się w oczy rzuca jedna rzecz. Twarz masz dopracowaną do perfekcji, żadnych przebarwień, kropek, nic. Za to od szyi w dół na skórze dzieje się coś wizualnie dziwnego, nie pasującego kompletnie do tej twarzy. Cyba warto by wrócić do retuszu, szczególnie dekoltu. Co do pomysłu - nie trafia jednak do mnie. Oczy w cieniu na portrecie jakoś do mnie nie przemawiają. Tak jak Jacek, chciałbym zobaczyć inne koncepcje.

Dziekuje za super konstruktywny komentarz :) . W wolnej chwili pobawie sie djeciem ponownie i pokaze efetekty :)