Zobacz pełną wersję : [DR5000] Logger GPS w fotografii... ślubnej!
Logger GPS, maleńkie, elektroniczne urządzenie, którego nie można kupić w sklepie fotograficznym. To raczej akcesorium podróżnicze, outdoorowe, pewnie świetnie sprawdzi się w trekkingu, ale my znaleźliśmy zastosowanie dla loggera w fotografii ślubnej i używamy go z powodzeniem już od wielu lat. Zapraszamy na film!
https://www.youtube.com/watch?v=a3pOjZCliPM
Znowu jakiś chiński spamer ?
Kojocisko
16-01-2019, 14:41
Chyba przesadzasz nazywając DR5000 chińskiem spamerem ;-). Jednak rozpoznawalna firma fotograficzna. I muszę przyznać, że umieją robić video o fotografowaniu.
Znowu jakiś chiński spamer ?Akurat Rafał i Diana uploadują fajny kontent i szkoda, że odpuścili...
Akurat Rafał i Diana uploadują fajny kontent i szkoda, że odpuścili...
A owszem, polecam między innymi odcinek o ustawianiu ostrości. Co do uploadowania, to jak rozumiem tworzenie filmów zajmowało im zbyt wiele czasu w stosunku do tego, co mogli zyskać, a że są zawodowcami, a nie tylko miłośnikami, to im zwyczajnie się nie opłaca.
No to nie wiedziałem, myślałem że to jakiś handlarz gadżetów chińskich albo od dorabiania za oglądalność na youtube.
Ale teraz skojarzyłem te ich słodko mdlące opowieści o barwie w obróbce itp, według mnie straszne lanie wody pod oglądalność na yt.
Ale teraz skojarzyłem te ich słodko mdlące opowieści o barwie w obróbce itp, według mnie straszne lanie wody pod oglądalność na yt.
Ślubniaki muszą być chyba słodko-mdlące, taki rynek.
Krzysztofh
16-01-2019, 18:04
Należy tu dodać, że tylko LR abonamentowy współpracuje z google maps. O tym pisałem w innym wątku.