Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Bell the cat! - :) - [TomiU]
Zapraszam do komentowania! :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.obiektywni.pl/upload/real/10/45590_680337.jpg)
Pozdrawiam cieeepło. :)
Kompozycyjne Mistrzowstwo Świata. Gratuluję. Bomba jak zwykle. Tylko tę wadę skórną na prawym oku modelki bym sPSował.
Szkoda że jestem drugi do komentowania tego wątku, będę za bardzo widoczny, ale mimo to zaryzykuję moją opinię - otóż nie za bardzo mi się to zdjęcie podoba. Ani sam pomysł mnie nie porywa, ani wykonanie, ani modelka, ani właściwie nic. Ale zakładam że może się to zdjęcie spodobać wielu innym, czyli podkreślam że wyrażam tylko swoją własną opinię.
boobass -> dzięki. Pieprzyk na powiece zostawiłem celowo, rozmyślnie i na przekór tendencjom. ;) Dzięki temu daję sposób na przyczepienie się do niego, odwracając uwagę od innych szczegółów. :D
pierwsze wrażenie jak zobaczyłem zdjęcie to przeżyłem szok, po chwili patrzenia minęło i juz tak nie działa, a.. też zauważyłem to coś na oczku modelki.
A jak tego kota przekonałes zeby tak nieruchomo lezał(czy o zyje??:)) raczej do foto zartu bym to dał i tam bym temu zdjeciu dal 8/10:)
powinienens umiescic info - zaden kot ani zadna modelka nie ucierpieli podczas robienia fotografii :P
pojechales po bandzie :) :)
Bardzo fajnie :) gratki :)
znacznie lepsze niż poprzednie z tej serii
Swiatło - nie przesadzaj...
p.s. mam nadzieje, że ten kotek spi.... ;)
A ja rozumiem światło bo do mnie ta fotka też zupełnie nie trafiła
Ale ja się nie znam:-D
ech jakosc estetyka ;)
a kadr IMO troszeczke w dol :)
pozdr
A ja rozumiem światło bo do mnie ta fotka też zupełnie nie trafiła
Ale ja się nie znam:-D
Swiatło - nie przesadzaj...
Ludzie zejdźcie ze mnie bo ja tylko swoją własną opinię wyraziłem. :)
Przyznam się że mnie Mona Lisa się nie podoba. Nie trafia do mnie, kobieta brzydka, uśmieszek jak to uśmieszek, tło kiczowate, choć wtedy to był pewnie wymagany standard. A światowym arcydziełem mimo to jest...
Ja się przecież nie czepiam
Mówię zupełnie poważnie że mi nie leży i popieram twoje zdanie
Ja się przecież nie czepiam
Mówię zupełnie poważnie że mi nie leży i popieram twoje zdanie
No tak, ale będzie potem na mnie że pierwszy krytykę rozpocząłem. A ja już mam dość podpadania innym... :)
A mówiłem że nie powinienem być pierwszym z krytyką...
Madziulek
18-06-2007, 20:48
wywołało duży uśmiech ..podoba mi się
ładny ma "dywanik" kociak ;-)
Przesadzasz. O tym że kolega Tomiu robi świetne fotki wiedzą wszyscy:-D
Tym razem pokazał też coś, co niezbyt przypadło mi do gustu, i myślę że nikt nie będzie miał o to pretensji
W końcu każdy ma mieć prawo do własnego zdania
Bo nikt nam nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne:mrgreen:
extra czysta perfekcja..bardzo sie podoba, pieknie ulozyles wlosy, kot z irokezem wyszedl :D
Ludzie zejdźcie ze mnie bo ja tylko swoją własną opinię wyraziłem. :)
Przyznam się że mnie Mona Lisa się nie podoba. Nie trafia do mnie, kobieta brzydka, uśmieszek jak to uśmieszek, tło kiczowate, choć wtedy to był pewnie wymagany standard. A światowym arcydziełem mimo to jest...
Swiatlo - mam nadzieje ze z ta Mona Lisa to tylko prowokacja...
TomiU - zdjecie pozytywne wibracje wzbudza. Kompozycja jest kapitalna. Przez dluga chwile myslalem czy trzeba kota uspic jakimis prochami zeby sie dalo sie go polozyc na wlosach ... nie wnikam - powiedzmy ze uwierze jak powiesz ze to photoshop ;)
Mowiac inaczej naprawde kapitalne zdjecie.
Swiatlo - jeszcze raz - prosze, powiedz ze to prowokacja z ta Mona Lisa...
Swiatlo - jeszcze raz - prosze, powiedz ze to prowokacja z ta Mona Lisa...
No na serio mówię że Mona Lisa mi się nie podoba! No nie podoba mi się. Czy mam mówić że mi się podoba, jeśli mi się nie podoba? No psia kość co mam teraz zrobić?.. :)
Ale powiem że podobają mi się inne malunki. Może nie Leonarda, o Rubensie nawet nie wspominając, ale już El Greco to już może być.. :)
Al Bundy
18-06-2007, 23:09
IMHO zdjęcie rewela tylko znów powtórka z rozrywki :D Wolałbym zobaczyć coś nowego a nie odgrzanego kotleta z Twojej strony :D
Tomiu - kiedy mogę się spodziewać czegoś co mnie zaskoczy? ;)
aua! jak pobudzić w sobie takie wizje ?? :D
Za kazdym razem, jak widze Ciebie jako autora zdjecia, z wielka radoscia klikam na tytul i czekam az pojawi sie fota. Uwielbiam estetyke, sterylnosc, kompozycje Twoich zdjec, bez zadnego wazeliniarstwa napisze, ze znam chyba na pamiec Twoja galerie na Obiektywnych. Po prostu jestem poczatkujacy i chcialbym kiedys reprezentowac, choc w kilku procentach, taki poziom. Strzal z dwoma jakze uroczymi kociakami, zarowno teraz jak i za pierwszym razem, wywolal szeroki usmiech na mojej gebie. Pdobobnie jak Al czekam na nowe zdjecia, ale jak od czasu do czasu przypomnisz wczesniejsze ujecia z wielka checia je ogladne.
Pozdrowienstwo!
Bardzo dziękuję! Cieszę się, że zdjęcie wywołało ciekawą dyskusję! :)
Nie da się ukryć, że kotek Leszek znalazł się na włosach Gosi niejako przypadkiem. Spożywszy odpowiednią dla niego usypiającą dawkę kociego żarcia przeszedł się leniwie po studio, po czym wybrawszy dla siebie najmilsze w nim miejsce, legł na włosach Gosi nie zwracając uwagi na trwającą sesję, włączywszy w to mnie na drabinie. :)
swiatlo -> muszę Ci przyznać, że Mona Lisa też mnie jakoś na kolana nie powala. :)
jarek76 -> generalizując - mnie też już trzeba świerzej krwi. :)
Al Bundy -> cholera (czy ktoś jeszcze używa "cholera"?), zrobię coś specjalnie dla Ciebie! :)
mrucek -> łut szczęścia, choć Leszek najpierw mnie wkurzył. :)