Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga przez mękę
18879
Skoro jak twierdzą co poniektórzy autorytety krajobrazowe wyfrunęły, to może nieautorytety niekrajobrazowe rzekną co i jak nie tak. Albo tak.
Nieautorytatywnie stwierdzę, że fajne.
Nie wiadomo w którą stronę leci ... tak jakby do środka :)
Autorytety pewnie przyczepiłyby się do "bałaganu" w kadrze, centralności i wzroku który lata po całym kadrze i nie ma gdzie przycupnąć.
Ale to tylko tak wyprzedzam myślowo krytykę i wcale się z tym nie zgadzam jakby co.
Super miejsce. Gdzie to jest?
- - - - kolejny post - - - - - -
Toskania?
Super miejsce. Gdzie to jest?
Toskania?
Skąd to przypuszczenie?
Gdzieś w Anglii. Nie pamiętam bo to ma już kilka lat. A ze burdel na dysku... to sam rozumiesz
Nieautorytatywnie stwierdzę, że fajne.
Nie wiadomo w którą stronę leci ... tak jakby do środka :)
Autorytety pewnie przyczepiłyby się do "bałaganu" w kadrze, centralności i wzroku który lata po całym kadrze i nie ma gdzie przycupnąć.
Ale to tylko tak wyprzedzam myślowo krytykę i wcale się z tym nie zgadzam jakby co.
Nie leci. Statyw z poziomica, na puszce również założona (wtedy jeszcze nie było wirtualnego horyzontu-w każdym razie w niższych modelach).
Szkoda tylko ze wzrok Ci lata po całym kadrze. Myślałem że wciąga.. No cóż-trudno.
To jakieś koryto rzeki czy co?
Mnie się podoba.
Kolory podciągnięte, tak lubie.
To jakieś koryto rzeki czy co?
Za plecami było morze. Więc chyba można nazwać to miejsce plażą:)
Dziękuję za odpowiedź. Fajne miejsce. Ale jak Anglia to zimno pewnie.
Dziękuję za odpowiedź. Fajne miejsce. Ale jak Anglia to zimno pewnie.
To z gruntu fałszywe założenie, a co za tym idzie i opinia.
W Holandii czy Francji-a byłem o podobnej porze roku zdecydowanie bardziej wymarzłem niż w Anglii.
krzysztofz24
20-12-2018, 02:10
Bardzo udany kadr. Najpierw pomyslalem, ze troche ten doil za bardzo dominuje...ale jakby go bylo mniej to byloby bez sensu.
Czyli za drugim spojrzeniem dostrzegam walory tego kadru:-).
Udany focisz, podsumowujac.