Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Lady in red.
1.
http://zaziel.red-rose.pl/Gabe/setpat.jpg
2
http://zaziel.red-rose.pl/Gabe/58.jpg
3
http://zaziel.red-rose.pl/Gabe/64.jpg
Pozdrawiam Zaz.
1 i 3 - rewelacja! Śliczna modelka, dodatkowo wszelkie atuty podkreślone. ;)
Pozdrawiam
Zbigniew
17-06-2007, 13:59
Mi również podobają się zdjęcia, choć uroda modelki wcale :-P Najlepsze pierwsze po prawej.
3 "żyje" 2 jakies dziwne te nózki 1 fajne
Artur Jonik
17-06-2007, 18:05
Bardzo podoba mnie sie 1.
Marek Urbanowski
17-06-2007, 19:13
Pierwsze dwa w moim typie...modelka jeszcze bardziej:)
Patrycja niezmiennie piekna
Pierwsze z prawej piękne :) Nie zdziwiłem się, jak zobaczyłem zdjęcie samych nóg, ale... liczyłem na coś lepszego - jak napisał KAZELOT siakieś dziwne :)
Jedynka zdecydowanie podoba się najbardziej
:) Jedyneczka fajnie połączona. 2 i 3 równe, chociaż w 2 to z nogami bym trochę poeksperymentował. Całość bardzo fajna w odbiorze...
Pierwsze dwa w moim typie...modelka jeszcze bardziej:)
i to jest bardzo dobry typ! :D popieram w 100%, wielki szacunek dla Ciebie YOZ, werbuj modelki i foć dalej :) dla Zaziela też pokłony (za modelkę :P) i fotki również, pierwsze i drugie świetne ;)
pozdr.
bardzo fajna jedyneczka, podoba sie.
Buźka modelki na trójce i owszem. Ale na jedynce rażą mnie jej chude ramiona i ogólnie anorektyczny wygląd.
Psuje mi to odbiór całego zdjęcia. Na dwójce podobne odczucia z udami.
Wybacz.
bez urazy dla modelki :) ale podpinam się pod powyższą wypowiedź :) to co obecnie kobiety ze sobą robia to jest katastrofa :) dlatego z całej serii 3 jest dla mnie najlepsza :) ale pomysł w 1 i 2 i kadry bardzo fajne :)
1 - ok. 2 - kompozycja i zamysł ok, wykonanie trochę słabiej. 3 - mi nie podchodzi.
Marek Urbanowski
18-06-2007, 08:42
Buźka modelki na trójce i owszem. Ale na jedynce rażą mnie jej chude ramiona i ogólnie anorektyczny wygląd.
Psuje mi to odbiór całego zdjęcia. Na dwójce podobne odczucia z udami.
Wybacz.
Każdy ma swoje upodobania....ja lubię taki typ kobiet i zarazem taki typ modelek.Nie uważam także by była,jak to nazwałeś ,rażąco chuda (a widziałem już i takie).Uważam,ze kolega autor dobrze ją dobrał do sytuacji i mojego gustu:)..w zwiazku jednak z tym,że nie wszystkie tak wyglądają ,natura pozostawia nam wybór i jak dobrze poszukasz po forum na pewno znajdziesz panią o bardziej zdecydowanych kształtach.Pozdrawiam autora zdjeć i czekam na kolejne z uroczą modelką:)
imbra i Bonzo - nie uzywajcie slow ktorych znaczenia nie znacie - anorektyczka inaczej wyglada. Generalnie żal mi waszego poziomu wiedzy. Pozdro.
biedna dziewczyna..... dlaczego ze skrajności w skrajność ? bardzo mocno razi mnie takie wychudzenie. Co do fotek to ciężko mi się wypowiedzieć, są poprawne. Pozdrawiam
imbra i Bonzo - nie uzywajcie slow ktorych znaczenia nie znacie - anorektyczka inaczej wyglada. Generalnie żal mi waszego poziomu wiedzy. Pozdro.
no ale ty jesteś szkolony uczony to nas oświecisz :)
zdecydowanie 3..
natomiast 2 ... jakies takie nijakie...
Marek Urbanowski
19-06-2007, 16:03
biedna dziewczyna..... dlaczego ze skrajności w skrajność ? bardzo mocno razi mnie takie wychudzenie. Co do fotek to ciężko mi się wypowiedzieć, są poprawne. Pozdrawiam
będę bronił modelki.....moim zdaniem bardzo fajnie wyglada....i tego bedę się trzymał.Modelka to modelka i tym się rózni od tysiecy innych na ulicach.Ja jestem na tak i wychudzenia skrajnego nie widzę:)
jako ze mialem okazje Patrycje poznac to z pelna odpowiedzialnoscia donosze nie jest anorektyczka, ma taka budowe ciala i doskonale wyglada.
zdjęcie 1 i 3 super, a modelka... rzecz gustu, mi się bardzo podoba, a co do stwierdzenia, że dzisiejsze kobiety doprowadzają się do anorektycznego stanu to nie potrafię tego stwierdzić idąc ulicą, gdzie przoduje moda wielkotłuszczonauwiercho :/
Jak dla mnie wystarczy sama Lady...
Red jest tu zbędne :D
Pati jest oki i tyle...potwierdzam to:)
zdjecia sa tez calkiem spoko :)...mnie sie podobaja...wszystkie (znaczy milo popatrzec) :D