Zobacz pełną wersję : Walk
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2018/11/itdfKm4-1.jpg
źródło (https://i.imgur.com/itdfKm4.jpg)
O kurcze... alez inny wymiar :)
Carlos_lo
26-11-2018, 00:07
wszystko poprzewracane, moze byc, na tym forum chyba nie bylo;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Wind Mill
26-11-2018, 07:33
Hym, spacer po wodzie czy spacer po atmosferze? ;)
Kojocisko
26-11-2018, 15:08
Bardzo fajne - wykonanie i pomysł. Grymasząc pro forma - gdyby tak postać była zwórcona do widza lub bokiem...
Spacer po wodzie i jeszcze te ryby u góry :)
Fajne zdjęcie
Bardzo na tak, fajnie pokazane, niebanalne, dobrze wykonane
He, he, nie przesadzajcie z tym wykonaniem, o planowaniu nie wspominając, bo nawet w Morzu Czerwonym niewiele widać na ekraniku obudowy podwodnej w a6000, po prostu fajnie się złożyło, gdy żona nurkowała. No a że ja w foto szukam raczej oddania nierzeczywistości niż rzeczywistości, to po prostu odwrócenie foty dało ciekawy efekt, ale zasługi pstrykającego w tym żadnej. Nawet plam nie stemplowałem, w tym że to plamy spowodowane naturalnym środowiskiem, a nie plamami na matrycy ;) :D
krzysztofz24
30-11-2018, 00:33
Przede wszystkim pomysl. I tutaj to bardzo dobrze zagralo.
nie.Znajomy
30-11-2018, 01:03
Spacer po wodzie i jeszcze te ryby u góry :)
Fajne zdjęcie
To nie ryby ( bo ich tu być nie może ) tylko do bólu zasyfiona matryca... ;-) ; ale fakt, zdjątko bardzo fajne przez to że inne niż wszystkie.
To nie ryby ( bo ich tu być nie może ) tylko do bólu zasyfiona matryca... ;-) ; ale fakt, zdjątko bardzo fajne przez to że inne niż wszystkie.
To czarne na górze (dole ;) ) to jednak ryby, ale fakt, są placki które sugerują zabrudzenie matrycy, jednak to nie to, a albo zabrudzenia albo naturalne pęcherzyki powietrza na obudowie podwodnej - niestety tak to jest pod wodą. Oczywiście mogłem wystemplować, ale fota niezobowiązująca, wrzucona jako ciekawostka. :)
tbogdanowicz
06-12-2018, 19:59
Ciągle wracam do tego zdjęcia, bo jest...
takie że chcę je widzieć znów i znów i znów...