Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Astrid - jedynka czy dwojka?
Nie do konca jestem zdecydowany, ktory kadr l z tych dwoch lepiej sie prezentuje wiec prosze o pomoc. Trzecie zdjecie wrzucam by nie zakladac nowego watku a ciekawy jestem Waszych opnini odnosnie samego kadru jak i obrobki?
1 16756
2 16757
3 16758
3ka !
jest dla mnei najbardziej naturalna
Kojocisko
09-11-2018, 18:19
3,2,1 - moja kolejność
irek6311
09-11-2018, 18:25
Wybieram 2 ;)
Mina na trójce bezcenna :)
Nie wiem jak można wybrać 1 i 2
:D
cybulski
09-11-2018, 23:07
Oczywiście, że tylko 3.
rozwin prosze :)
- - - - kolejny post - - - - - -
Nie wiem jak można wybrać 1 i 2
:D
rozwin prosze :)
cóż 1 i 2 są pozowane (przynajmniej tak wyglądają) a 3 zdaje się być najbardziej naturalna - świetne zdjęcie
cóż 1 i 2 są pozowane (przynajmniej tak wyglądają) a 3 zdaje się być najbardziej naturalna - świetne zdjęcie
aha, rozumiem. Pozowane sa jednak wszystkie trzy zdjecia. Dwa pierwsze sa wlasnie najbardziej naturalne(pod wzgledem tego jak Astrid naturalnie wyglada) natomiast do trzeciego udalo mi sie ja "namowic" abym mogl "poszargac" wlosy. W kazdym razie dziekuje Ci za Twoj czas i opinie :)
wielka szkoda że niema dalszego ciągu tych zdjęć :(
Nie jedynka i dwójka, tylko trójka :) Wszystkie świetne, a coraz mniej tutaj takich.
david555
04-05-2020, 10:29
A mnie najbardziej przekonuje dwójka, tylko ściąłbym luz nad głową małej modelki.
Trójka. Włosy robią robotę. I oczy. I bokeh. W 1 i 2 nie ma tła.
kazde jedno fajne. wciagajace te portrety, duza glebia jak na bylo nie bylo dziecko jeszcze
subiektywie chyba faktycznie 3-ka najbardziej, taki czysty zywiol bez pozowania!