Zobacz pełną wersję : [ Motoryzacja ] Old fashion drag racing
krzysztofz24
04-11-2018, 00:34
Te samochody super wygladaja, szczegolnie ten na 2.
Najslabsze zdjecie mz to 3 a najbardziej mi sie podoba 1.
Dobry panning i czuc ta predkosc:-).
Te samochody super wygladaja, szczegolnie ten na 2.
Najslabsze zdjecie mz to 3 a najbardziej mi sie podoba 1.
Dobry panning i czuc ta predkosc:-).
Ja z kolei najbardziej zadowolony jestem z 3 :-)
krzysztofz24
04-11-2018, 12:37
3 ma fajny kadr, ale jak juz zobaczylem ten panning na 1 to chce tego samego wszedzie;-).
3 ma fajny kadr, ale jak juz zobaczylem ten panning na 1 to chce tego samego wszedzie;-).
Ja w zdjęciu #3 lubię jak widać to ugięcie wyścigowych opon wkrótce po starcie.
Właśnie zastanawiałem się nad tym "kapciem", i dopiero po Twoim komentarzu puknąłem się w głowę.
A tak w ogóle, to wchodzę i patrzę z wielką przyjemnością po raz kolejny - są świetne.
Oczywiście zasługa niesamowitych modeli jest niewątpliwa, ale Ty potrafiłeś oddać metafizykę tego widowiska - gratuluję.
Właśnie zastanawiałem się nad tym "kapciem", i dopiero po Twoim komentarzu puknąłem się w głowę.
A tak w ogóle, to wchodzę i patrzę z wielką przyjemnością po raz kolejny - są świetne.
Oczywiście zasługa niesamowitych modeli jest niewątpliwa, ale Ty potrafiłeś oddać metafizykę tego widowiska - gratuluję.
Dziękuję za uznanie 8)
A skoro spotkały się z tak przychylnym przyjęciem wrzucę jeszcze kilka.
16515
16516
16517
16518
16519
Fajne auta dobrze pokazane, czuć ruch, dynamikę, akcję
czupacabra
04-11-2018, 20:15
Kapitalne
Wysłane za pomocą Tapatalk
Dobre panoramowanie, fajne auta. Szkoda, że wszystkie wydają się być zrobione z jednej miejscówki. W sumie proste kadry :-) Mogłeś pokombinować z obróbką
krzysztofz24
04-11-2018, 20:27
Te dodatkowo wrzucone tez spoko.
Bys cos napisal o tej imprezie, to w Polsce - chyba nie?
I o tych samochodach, jakie silniki, jakie moce. Czy to sa stare samochody tak przerobione, czy wspolczesnie robione repliki na taka modle?...itp;-)
Zazdroszczę modeli :D Ale miejscówka najwyżej na kilka kadrów, chyba że pobawiłbyś się jeszcze w zbliżenia.
Wybaczcie że odpowiadam z takim poślizgiem, ale złozyło mnie wyjątkowo upierdliwe przeziębienie.
basket
Miałem niezłą miejscówkę, kombinowałem też w innym miejscu toru i po drugiej stronie ale było gorzej, być może następnym razem spróbuję się ustawić po drugiej stronie bo tam jest droga którą auta wracają i też jest okazja na fajne strzały. Poza tym to taka specyfika drag racingu że tor jest prosty, a wtym wypadku też niezbyt długi 1/8 mili.
Co do obróbki to póki co tylko LR, wkrótce mam się uczyć PS to może coś pocuduję.
@krzysztofz24
Może ten wpis zaspokoi twoją ciekawość :-)
https://turborebels.com/blogi/post/marek-czerepkowski/headbanging-finsterwalde-2018
--Arkadia--
28-03-2019, 11:14
dobre! I przynajmniej koła się kręcą :)