Zobacz pełną wersję : [ Portret ] BW
jest pewne napięcie i nie spokój w tych miękkościach
podoba mi się
themadablues
30-10-2018, 11:40
Bardzo fajne. Choć ten kosmyk na oku jednak przeszkadza.
Bardzo fajne. Choć ten kosmyk na oku jednak przeszkadza.
Gdyby nie ten kosmyk na oku to by była zwykła, ładna fotka.
Jak dla mnie, zdjęcie jest cudowne, klimatyczne, prowokujące do przemyśleń i interpretacji.
Najzwyczajniej nie mogę przestać się gapić.
Kolejne, które będę pamiętał.
themadablues
30-10-2018, 13:18
Coś w tym jest. Chyba po prostu nie mogę się zdecydować czy mi ten kosmyk przeszkadza czy nie :D
Jak dla mnie, zdjęcie jest cudowne, klimatyczne, prowokujące do przemyśleń i interpretacji.
Najzwyczajniej nie mogę przestać się gapić.
Kolejne, które będę pamiętał.
Chyba nie da się nic lepszego napisać o tym zdjęciu
Kojocisko
30-10-2018, 17:12
Tak, zdjęcie jest świetne i w zasadzie stanowi definicję portretu, także dzięki swojej delikatnej miękkości.
Fajnie ze sie podoba
Szkoda że odzew jest tylko wtedy gdy ładna/młoda kobitka jest na zdjęciu
Szkoda że odzew jest tylko wtedy gdy ładna/młoda kobitka jest na zdjęciu
Trudno omawiać portret modelki bez patrzenia na modelkę ;-)
Przecież tu w większości same zdrowe chłopy.
Przecież tu w większości same zdrowe chłopy.
uhm... ja to pojmuję ale...
zawsze myślałem że także fotografujący, którzy maja jednak trochę bardziej rozwiniętą wrażliwość :D
zawsze myślałem że także fotografujący, którzy maja jednak trochę bardziej rozwiniętą wrażliwość :D
Robi się ciekawie. Sam często łapię się na podobnym myśleniu ale wtedy szybko sobie przypominam inne moje naiwności w stylu: każdy, kto się wspina w Tatrach, to ktoś na kim można polegać lub każdy prawdziwy miłośnik lasu nie będzie myśliwym. To drugie jest tutaj lepsze, bo zarówno na forum i w plenerze mało się kontempluje a sporo się strzela.
Nie ma się co łudzić. Starsza modelka sobie poradzi a młodszej to jeszcze można życie ratować. Doradzić, roztoczyć opieką i wyciągnąć ze szponów maxmodels. I to jest prawdziwie misyjna fotografia ;)
fakt ! :D
Szczególnie w kontekście maxmodels ;)
Ale od pewnego czasu prowadzę swój mały experyment foto na pewnym portalu fotograficznym.
I nie ma przebacz :D stojąca laska nie zna litości.... ;)
A jeśli mnie się nie podoba to jak mam żyć?
cybulski
31-10-2018, 10:57
Jaki to obiektyw tak ładnie miekko maluje ?
Fajnie ze sie podoba
Szkoda że odzew jest tylko wtedy gdy ładna/młoda kobitka jest na zdjęciuNie kojarzę żebyś kiedyś wstawił brzydką lub starą.
Zresztą wątek Makarona dowodzi że się mylisz ;-)
Jaki to obiektyw tak ładnie miekko maluje ?
przepraszam nie widziałem twojego postu
to chyba jest 85mm 1.4D ale sprawdzę