Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Anka
mackaron
29-10-2018, 12:05
Portretowo przy okazji, bez okazji...
16197
16198
Kojarzy mi się z czarami.
mackaron
30-10-2018, 12:15
Blisko;)
to foty zrobione "przy okazji" jakiegoś projektu ?
mackaron
31-10-2018, 11:03
Chciala kilka "Portretow"...jakichs mniej rozbieranych zdjec... wiec nie bylo tu zadnego wiodacego zamyslu, historii... ot po prostu przyjacielskie spelnienie prosby...
16307
cybulski
31-10-2018, 11:07
Ten ostatni portret bardzo mi się podoba.
Może byś mi pomógł i napisał dlaczego.:wink:
cybulski
31-10-2018, 12:45
Może byś mi pomógł i napisał dlaczego.:wink:
To do mnie pytanie czemu mi się podoba :) ?
To do mnie pytanie czemu mi się podoba :) ?
Bardzo Cię przepraszam, ale jeśli wiesz dlaczego, to proszę byś się z nami podzielił.
cybulski
31-10-2018, 13:57
Bardzo Cię przepraszam, ale jeśli wiesz dlaczego, to proszę byś się z nami podzielił.
Podobają mi się portrety naturalne gdzie nie widać tony retuszu nawet jeśli retusz był.
Podobają mi sie wszelkiego rodzaju nieostrości, rozmycia, portrety analogowe np. NinoVeron'a lub też symulacje klisz analogowych BW.
Tutaj światło z małego okna na tle cegieł zbiegło się akurat z tym o czy myślałem ostatnio aby taki prosty portret zrobić będąc ostatnio w rejonach Sandomierza i Kazimierza.
Dziękuję. Bardzo mi pomogłeś.
cybulski
31-10-2018, 14:11
Dziękuję. Bardzo mi pomogłeś.
A Tobie również się podoba a nie wiedziałeś dlaczego (...) czy też zupełnie nie i zdziwienie, że się pododaba i czemu ?
A Tobie również się podoba a nie wiedziałeś dlaczego (...) czy też zupełnie nie i zdziwienie, że się pododaba i czemu ?
No cóż, widocznie nie mam Twojej wyobraźni, nie widzę strumyka i nie słyszę cykad:D. Ten portret to moim zdaniem jedna z gorszych prac tego autora.
cybulski
02-11-2018, 09:53
Ten portret to moim zdaniem jedna z gorszych prac tego autora.
Tak tego nie oceniam.
Obrazy na mnie albo działają albo nie. Wywołują skojarzenia lub interpretacje albo nie. Nie szukam też w obrazach/fotografiach technicznej doskonałości i zasad lub ich braku.