Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Bekowisko
1
16166
2
16167
3
16168
4
16169
5
16170
6
16171
7
16172
8
16173
9
16174
10
16175
11
16176
Dawid widzialem na innych portalach Twoje tegoroczne daniele - calosc rewelacja. Gratuluje.
coś pieknego, zdjęcie sa moega, jesienna sceneria, światełko...BRAWO. pozystywnie zazdroszczę w moich lasach niestety ich nie ma, gratulacje.
bajka
Napisałbyś taką opowieść od strony czatowania (kupa,siku, picie jedzenia skradanie się itd....)
bajka
Napisałbyś taką opowieść od strony czatowania (kupa,siku, picie jedzenia skradanie się itd....)
hha tu nie bardzo jest o czym pisac bo zdjęcia wykonane z podchodu ;-) . Zauważyłem ze stoją dwa więc pierwsze co to ocena wiatru. Podczołgałem sie ok 100 m i leżalem od nich w odleglosci 30-40 m. Jak już tam dotarłem zadowolony ze będą zdjęcia daniele nagle uciekly myśle no pięknie myśliwy odwracam sie a tu rowerzysta. No trudno wstałem ide zobacze sobie dołki-daniele kopią takie dołlki sikają w nie i potem w nich przesiadują odganiając rywali. Chodze gdy nagle patrze ze te dwa największe byki biegną w moja strone. Las jest dosść specyficzny jest drzewo przy drzewie wysoka sciółka ale wgl nie ma krzakow. Położylem sie przy drzewie a daniele zajęły dołki od czasu do czasu pobekując. Moglem zdjecia robic dowoli tylko czekajac aż umiesci mi sie ładnie między drzewami. W miedzy czasie dolaczyly 3 innne byki w roznych odległościach i tak leżelismy w 6 plus kilka łań.
czyli troszkę szczęścia w tym przypadku :)
Kapitalne zdjęcia. Fajne nie przesadzona obróbka. No i to obcowanie w takiej bliskości.
2 nie realnie piękna :)
wszystkie świetne - gratki!
Pomału kończy sie bekowisko, byki za chwile trafią na "kostkie rosołowe" do pobliskiej osady. Jak to mawiają ciągnie wilka do lasu, obiecłem komuś wspólny wypad i na karcie wyladowały u mnie również nowe zdjęcia. Dziękuje wszystkim za odzew. Pozdrawiam.
12
16473
13
16474
Lifezoom
05-09-2019, 12:49
Gratulacje - super wyszło, sceneria, światło, kolory - poproszę o więcej...
Fenixs_Ck
13-08-2020, 23:17
Świetna seria zdjęć...przyjemnie się ogląda...można jakieś szczegóły prosić? jaki aparat i obiektyw jeśli to nie tajemnica..Pozdrawiam
Exif twierdzi (na tych fotkach co jest), że pstrykane było D4s z 500/4. Konkret sprzęt.
Świetna seria zdjęć...przyjemnie się ogląda...można jakieś szczegóły prosić? jaki aparat i obiektyw jeśli to nie tajemnica..Pozdrawiam
Tak jak OjTam wspomniał zdjęcia z tego wątku zostały wykonane przy pomocy zestawu Nikon D4s+500 f4 vr.