PDA

Zobacz pełną wersję : CRM do zarządzania klientami i zadaniami w firmie

ralf
26-10-2018, 12:41
Potrzebuję jakiegoś narzędzia, najlepiej działającego online, do zarządzania terminami, klientami (relacjami z klientami), zadaniami oraz harmonogramem itd. Taki typowy CRM - używacie czegoś takiego? Obecnie działam jedynie w oparciu o maila, ale to jednak trochę za mało, bo można łatwo się pogubić.

awedpk
26-10-2018, 13:01
Jak chcesz coś więcej małym nakładem to polecam acccesa.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

RobertMiernik
26-10-2018, 14:24
matkobosko tylko nie accessa
jest tona onlineowych narzędzi
jak chcesz prosto i szybko to kup najtańszy serwer na homie czy innym tam masz autoinstalator i nawet przez 14 dni gratis możesz zobaczyć jak i czy Ci to pasuje
(sugarCRM)

awedpk
26-10-2018, 14:28
A czym różni się access od jakiegokolwiek programu to kwestia oprogramowania samej bazy. W accesie jest również serwer np SQL.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Grzesiek_G
29-10-2018, 08:02
Livespace.io

Proste, działa online, ma integracje z mailem (korespondencję z osobą podkleja pod osobę).
Cena nie dramatyczna.

Antyhaczyk
13-11-2018, 11:32
jak chcesz prosto i szybko to kup najtańszy serwer na homie czy innym

Polecałbym jednak na innym, bo w home tanie serwery są na 1 rok, bo jest zniżka 95% na pierwszy rok. Taki trik marketingowy stosowany przez niektóre firmy hostingowe - zwykle te większe.
(Według mojej opinii) Oczywiście wszystko zależy od tego co dla kogo jest drogo, czy tanio.

MarcinSt
13-11-2018, 18:39
Z niskobudżetowych przez 2 lata używałem tego skryptu na własnym serwerze
https://www.cloudonex.com/products/ibilling

Powiem szczerze, że całkiem przyjemny - wystarcza zwykły hosting współdzielony w granicach 50 zł / rok