Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W jesiennym parku
Bardzo dobre zdjęcie. Prostota kadru i piękne warunki. Gratulacje basket
Postać w oddali dodaje smaczku temu jakże klimatycznemu zdjęciu
Jak dla mnie jest tu więcej dodających smaczku części składowych :) Świetna, jesienna, stonowana fotografia.
Kojocisko
25-10-2018, 23:29
Niezwykle malarsko, zazdroszczę!
Jak dla mnie jest tu więcej dodających smaczku części składowych :) Świetna, jesienna, stonowana fotografia.
Masz rację ale nie chciałem robić listy, niemniej jeszcze raz napiszę, świetna fotografia
Bardzo dobre zdjęcie. Prostota kadru i piękne warunki. Gratulacje basket
Niezwykle malarsko, zazdroszczę!
Masz rację ale nie chciałem robić listy, niemniej jeszcze raz napiszę, świetna fotografia
Bardzo mi miło, że zdjęcie znalazło Wasze uznanie :-) U nas na nizinach niezmiernie ciężko coś "wycisnąć" z krajobrazu, ale jak się trafi na fajne warunki coś może się udać. Dlatego też jestem ogromnym fanem wątku o Kampinosie kolegi FHR, bo znam ten las i wiem, że trzeba mieć do tego oko :-)
Jeszcze raz bardzo dzięki za odwiedziny.
nordwind
26-10-2018, 14:22
no pięknie @basket (http://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=57643), jak patrzę na tę alejkę, to chciałbym rzucić wszystko i jechać tam... :)
krzysztofz24
26-10-2018, 15:50
Bardzo doobre zdjecie z klimatem narysowanym swiatlem i jesienna kolorystyka. Kadr tez spoko...to nie ma sie do czego przyczepic:-).
Podoba sie na pewno.
Z drobnych uwag jednak;-0 to ja bym pozbyl sie tego blizszego slupka bo troche kloci sie o uwage z postacia. A ta postac to tak wisienka na torcie dla tego zdjecia.
no pięknie @basket (http://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=57643), jak patrzę na tę alejkę, to chciałbym rzucić wszystko i jechać tam... :)
Dawaj, dawaj, nadal jest pięknie mimo, że jesień zmieniła "nieco" oblicze :-)
Bardzo doobre zdjecie z klimatem narysowanym swiatlem i jesienna kolorystyka. Kadr tez spoko...to nie ma sie do czego przyczepic:-).
Podoba sie na pewno.
Z drobnych uwag jednak;-0 to ja bym pozbyl sie tego blizszego slupka bo troche kloci sie o uwage z postacia. A ta postac to tak wisienka na torcie dla tego zdjecia.
Ze słupkiem, to masz rację. Ostatnio jednak staram się nie stemplować
Powiem szczerze, że zostawiłem ten słupek jako element prowadzący w stronę postaci.
Dziękuje Panowie za komentarze. I pozdrawiam :-)
2.
16089
3.
16090
krzysztofz24
26-10-2018, 21:35
3 jakos tak nie bardzo mi kadrowo podchodzi. No ale 2 malina:-).
3 jakos tak nie bardzo mi kadrowo podchodzi. No ale 2 malina:-).
Ale, że centralnie? Ta 3?
Kurde ja bardzo lubię centralne kadrowanie w takim przypadku, wręcz krzywie się jak mam co wyrzucić coś w mocny punkt ;-)
krzysztofz24
27-10-2018, 19:40
Ale, że centralnie? Ta 3?
Kurde ja bardzo lubię centralne kadrowanie w takim przypadku, wręcz krzywie się jak mam co wyrzucić coś w mocny punkt ;-)
Niekoniecznie o centralnie chodzi. Od razu rzuca sie w oczy pewien jakby brak dolu zdjecia;-).
Keszelski
27-10-2018, 20:00
2 bajeczna!
... Zgłoszone!
ps. być może należałoby usunąć jasną plamkę w stosie drewna, trochę przeszkadza po kliknięciu na pełny podgląd
nie.Znajomy
27-10-2018, 20:46
świetne fotografie, cudowne warunki były.....
Kupuję wszystkie, bardzo dobra seria.
Bardzo fajnie, miło się ogląda.
Niekoniecznie o centralnie chodzi. Od razu rzuca sie w oczy pewien jakby brak dolu zdjecia;-).
Oki, rozumiem o co kaman :-) Dzięki.
2 bajeczna!
... Zgłoszone!
ps. być może należałoby usunąć jasną plamkę w stosie drewna, trochę przeszkadza po kliknięciu na pełny podgląd
Dziękuję bardzo za wyróżnienie :-)
świetne fotografie, cudowne warunki były.....
Oj były. Cieszę się, że fotki się spodobały. Pozdrawiam
Kupuję wszystkie, bardzo dobra seria.
Dzięki! :-)
Bardzo fajnie, miło się ogląda.
Miło mi to słyszeć. Pozdrawiam :-)
łał, dwójka przepiękna kolorem! jedynka też dobra
gratki :)
Zahir, miło mi, bardzo dzięki za wizytę. Pozdrawiam :-)
Świetny klimat, malownicze barwy i światło, szczególnie na ostatnim...
- - - - kolejny post - - - - - -
Uhh właśnie zauważyłem, że dokopałem się do starocia, ale warto było :)
Wind Mill
13-02-2021, 22:11
...właśnie zauważyłem, że dokopałem się do starocia...
I bardzo dobrze, warto przypomnieć. ;)
ck_dezerter
14-02-2021, 19:41
..za Przedmówcą. I dobrze, bo fotki super!
Bardzo dziękuję ponownie :-) Czasami myślę, że się nieco uwsteczniłem :-P
bardzo dobrze ze zachowałes cienie, i nie strałes sie nadmiernie rozjasnic zdjecia, zapewne zyskałoby na kolorze ale straciło by magie, bdb fota
bardzo dobrze ze zachowałes cienie, i nie strałes sie nadmiernie rozjasnic zdjecia, zapewne zyskałoby na kolorze ale straciło by magie, bdb fota
Bardzo dziękuję za opinię. Sorki, że tak późno, ale nie sądziłem, że jeszcze ktoś skomentuję, tym badziej tak zankomity fotograf kraiobrazu. Dziękuję i pozdrawiam :-)