Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesień w Borach
Kilka jesiennych kadrów z Borów Tucholskich.
1.
15689
2.
15690
3.
15691
4.
15692
Sebastianito
19-10-2018, 09:10
4 mnie rozwaliłeś, absolutnie fantastyczna. Cały set zreszta tez fajny, chociaz 3 najmniej przyjemne w odbiorze ze wzgledu na chaotyczny kadr
Z tym chaosem się zgadzam, trudno znależć się w leśnym bałaganie. Niektórzy twierdzą że fotografia lasu jest bardzo trudna...mają sporo racji.
Podobają mi się te zdjęcia
Las jest trudny -fakt
fajne. takie schludne, poukladane
Podoba mi się taka jesień
Fajne kadry i nie przesadzona obróbka
G-creative
19-10-2018, 10:42
W 1 i 4 swietnie poradziles sobie z lesnym chaosem. Bardzo ladne zdjecia
Chyba poukładane od (nie napiszę od najgorszego bo wszystkie są dobre) do najlepszego. Ostatnie to absolutna bomba.
Niektórzy twierdzą że fotografia lasu jest bardzo trudna...mają sporo racji.
Jestem niektórym
Las jest trudny -fakt
Fakt potwierdzam.
Mierzę się z tym tematem od lat. Wydaje mi się, że las znam i rozumiem a potem wszystko mi w lesie przeszkadza. Ogniskowe, wieloplanowość, światło i kolorystyczny chaos. Dobija mnie wojna o właściwą dla kadru głębię. Moją frustrację pogłębiają najpiękniejsze lasy, które swoim stanem nawiązują do starej puszczy. Najszczęśliwszy jestem w lesie, nie mając żadnego sprzętu. I dlatego te prace uważam ciekawe. Mam wrażenie, że się solidnie narobiłeś i nie wpuszczasz mnie w tandetę.
Jestem niektórym
Fakt potwierdzam.
Mierzę się z tym tematem od lat. Wydaje mi się, że las znam i rozumiem a potem wszystko mi w lesie przeszkadza. Ogniskowe, wieloplanowość, światło i kolorystyczny chaos. Dobija mnie wojna o właściwą dla kadru głębię. Moją frustrację pogłębiają najpiękniejsze lasy, które swoim stanem nawiązują do starej puszczy. Najszczęśliwszy jestem w lesie, nie mając żadnego sprzętu. I dlatego te prace uważam ciekawe. Mam wrażenie, że się solidnie narobiłeś i nie wpuszczasz mnie w tandetę.
Mieszkam w miejscu gdzie jest ogrom pięknych i zachwycających miejsc, niestety nie potrafię pokazać tego co widzę. W lesie czuje dokładnie to samo co Ty...motam się ..ustawiam co rusz na nowo kadr, przeszkadzajek mnóstwo..a to światło nie te...albo jego brak i odwieczna walka z WB o jakiś sensowny w miarę naturalny kolor. Ciesze sie że podobają sie fotki i że czasami uda mi się coś z tego mojego lasu pokazać. :)
ladne zdjecia, ale 4 mnie rozwalilo, super!
Bardzo ładnie i klimatycznie. Czwórka rozwala. Świetna fota!!!
3. Cudne kolorowe liście na pierwszym planie
4. Piękna kompozycja
Gratuluję [emoji122]
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
3. Cudne kolorowe liście na pierwszym planie
4. Piękna kompozycja
Gratuluję [emoji122]
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Dziękuję :)
Świetne prace, naprawdę widać że chcesz pokazywać piękno krajobrazu.
Las to naprawdę ciężki kawałek do udźwignięcia. Świetnie sobie z tym poradziłeś i z przyjemnością ogląda się te kadry. Jak dla mnie zdjęcia układają się najkorzystniej od końca do początku.