Zobacz pełną wersję : [ Motoryzacja ] Fiat & Skoda & Kot & Koza & Kury
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2018/10/12e6c4321fc310f83ab2c6613877596efull-1.jpg
źródło (https://cdn1.imggmi.com/uploads/2018/10/12/12e6c4321fc310f83ab2c6613877596e-full.jpg)
matbe, chyba już trybi :mrgreen: sorry :)
Gdzie jakaś obróbka? Zrób ramkę. Daj duzo niebieskiego. No cokolwiek żeby to wyglądało.
Myślałem nad skopiowaniem kozy tak ze trzy razy, może później ;)
Trzy kozy i ramka. TWA ciebie pokocha
nikoniarz
12-10-2018, 15:57
Ja pier...e, Piotrek ogarnij się. Zrób lepsze zdjęcie i miej jaja pokazać...
A kto jest w TWA? Bo nie wiem czy chcę, żeby mnie pokochali :mrgreen:
rycerz po komentarzu nikoniarz domniemywam, że Ty całkiem serio pisałeś wcześniejsze wpisy. Co taka spinka? ;)
jurkarol
12-10-2018, 18:45
od jakiegoś czasu pes strzela jakieś rozkadrowane same, byle jakie i jeszcze pokazuje. to może taka nowa koncepcja....
Nowy ja :)
Btw. wrzucam mainstreamowe jak alpine a110 to nikt nie komentuje, więc innymi muszę zmuszać do dyskusji ;)
nikoniarz
12-10-2018, 18:52
W sumie nie ma się do czego przyczepić- ostrość odpowiednia, ekspozycja również. Jest prosto. A kadrowo? Kadrowo każdy widzi tak jak mu pasuje.
Nowy ja :)
w dodatku bez podpisu :D
notdot no właśnie! Ale nadal bez ramki :(
Ja pier...e, Piotrek ogarnij się. Zrób lepsze zdjęcie i miej jaja pokazać...
A potem różne Jurki publicznie płaczą jaki szacunek mu się należy.
Btw pes, nie chciałeś ciaśniej kadrować?
bejcman nie dało rady, fotka była strzelona przez odstęp między szczeblami bramy wjazdowej na tą działkę i ze stałki.
jurkarol
12-10-2018, 22:36
w tytule brak słowa 'garaż'. czy to celowy zamysł czy przeoczenie?
Działanie z premedytacją, które zostało podyktowane niechęcią do umieszczania kolejnego słowa w liczbie mnogiej obok wyrazu „kury”. Bo jak zapewne zauważyłeś to dwa pomieszczenia garażowe, a więc „garaże”, tym samym domniemywam, że Twój wpis jest owiany pewną dozą niedopatrzenia. Chyba, że celowo napisałeś „garaż”... Wówczas moja odpowiedź byłaby nieco inna.
Dla mnie znacznie ważniejszym od podwójnego garażu akcentem jest niebieski nocnik i to o nim powinna być wzmianka w tytule, ponieważ pozostali bohaterowie to również ruchomości, a garaż nie i już.
wpkx toż to koszyk sklepowy, taki z lidla chyba.
ale ale, obok studzienki na której siedzi kot jest jakiś blaszany garnek, może robić za nocnik. Koszyk nie, bo taki z plecionką plastikową jest.
jurkarol
16-10-2018, 16:18
może jakis opis, coś w tonie brukowca: "żona odeszła i zabrała mu dom! zostawiła garaże i stare samochody, na utrzymaniu stado zwierząt"
obok drzwi garaży jakieś boczne wejście?
jurkarol, dobre, podoba mi się taki tytuł, rodem z FAKTu :)
Drzwi do jakiegoś składziku lub tzw. pomieszczenia gospodarczego. Chałupka jest po prawej stronie poza kadrem ;)