Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Tatry w ogniu
Jeden z najpiękniejszych zachodów jakie widziałem. Nie wiem, czy udało mi się oddać choć część z tego spektaklu na zdjęciu.
Wersja do oglądania oczywiście po kliknięciu.
15082
maniak666
06-10-2018, 19:11
Spektakl niewątpliwy. Mam pytanie. Nie znam niestety miejscówki, bez bicia , ze wstydem, żalem? muszę przyznać. Pytanie. Czy nie dało się tych warunków zamknąć w bardziej porywającym kadrze...?
Spektakl niewątpliwy. Mam pytanie. Nie znam niestety miejscówki, bez bicia , ze wstydem, żalem? muszę przyznać. Pytanie. Czy nie dało się tych warunków zamknąć w bardziej porywającym kadrze...?
Hehe sam się nad tym zastanawiam :) Z założenia miało być szeroko. Kombinowałem dłuższą chwilę jak to przyciąć aby jak najwięcej zachować i wyszło jak na załączonym obrazku. Mam kilka ciaśniejszych ujęć ale jeszcze do nich nie przysiadłem.
maniak666
06-10-2018, 19:49
Banałem polecę:)
"Czasem mniej znaczy więcej"
Czekam zatem.
krzysztofz24
08-10-2018, 01:12
Kadr nie jest jakis zly, ale moglby byc lepszy;-). Na pewno super sie dzieju i w swietle i w kolorach. To samotne drzewko po prawej, fajny akcent w kadrze.
Mam nadzieje ze pokazesz cos z lekkiego badz mocniejszego tele, bo grzechem bybylo go nie wyjac przy takich warunkach.
Wedle życzenia - coś z dłuższego tele :)
15197
O, a mi drugie zdjęcie bardziej pasuje, fajniej światło jest rozprowadzone po kadrze!
krzysztofz24
08-10-2018, 22:45
Lepiej, lepiej:-).
A bedzie cos jeszcze z jeszcze dluzszego tele?
Ze szczytu po lewej i tego co sie naokolo niego dzieje mozna by jeszcze fajny kwadrat wykroic.