PDA

Zobacz pełną wersję : D850 Live View Nie działa

kubalmar
04-10-2018, 18:29
Wita. Może macie doświadczenie w tym temacie. Po włączeniu D850 i próbie uruchomienia Live View przycisk nie reaguje. Nie reaguje też po przełączeniu przełącznika na kamere. Ostatnim razem używałem Live View i nie było najmniejszego kłopotu a tui nagle dziś zonk. Aparat mam od miesiąca.

pokos
10-10-2018, 09:02
Hejka . Z moim D850 mam problem w LV - foto+wideo wyłącznie w połączeniu z sigmą 17-35 (nikony działają idealnie) - 850ka kręci ostrościa ale w żadnym przypadku nie ustawia jej poprawnie. Totalna "nieostrość" . Podczas focenia w "normalnym-lustrzankowym" trybie z tą samą sigmą wszystko jest ok .

madebyzosiek
10-10-2018, 09:05
Hejka . Z moim D850 mam problem w LV - foto+wideo wyłącznie w połączeniu z sigmą (nikony działają idealnie) 17-35 - kręci ostrościa ale w żadnym przypadku nie ustawia jej poprawnie. Totalna "nieostrość" . Podczas focenia w "normalnym-lustrzankowym" trybie z tą samą sigmą wszystko jest ok .

Oprogramowanie w Sigmie do aktualizacji. Jeżeli to szkło kompatybilne z Dockiem, to samodzielnie, jeżeli starsze, to w serwisie aktualizują za darmo.