Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Rondo 1 nocą
W ubiegłą sobotę wziąłem udział w Nocy Wieżowców. Oto widok z Cosmopolitan na biurowiec Rondo 1, z prawej strony widok w kierunku Ochoty .
14988
marcin255
03-10-2018, 08:38
Przyjemne zdjęcie .
Dziękuję. Po więcej zdjęć zapraszam do tego wątku (http://forum.nikoniarze.pl/threads/291991-Noc-wie%C5%BCowc%C3%B3w-2018).
Powtórzę - bardzo mi się podoba to zdjęcie, widok korporacyjnego akwarium dominującego nad miastem.
krzysztofz24
08-10-2018, 01:14
Fajne. Az mnie skreca zeby zobaczyc jakas ogromna wersje, co tez ci ludzie tam robia w tym wiezowcu, w tych biurach po nocy;-).
Swietny detal.
Powtórzę - bardzo mi się podoba to zdjęcie, widok korporacyjnego akwarium dominującego nad miastem.
Dzięki :) Dla mnie wygląda jak statek płynący przez ocean nocą...
Fajne. Az mnie skreca zeby zobaczyc jakas ogromna wersje, co tez ci ludzie tam robia w tym wiezowcu, w tych biurach po nocy;-).
Swietny detal.
Przeważnie nic nie robią, ale bałagan jest prawie w każdym pomieszczeniu, mogę sobie pooglądać na pełnym zbliżeniu :) Prawie jak szpieg!
Nad ogromną betonową wsią
Z wolna gaśnie słoneczna żarówka
Pod ogromną betonową wieś
Kocim krokiem podchodzi szarówka
Coś okropnego. Był kiedyś taki film Playtime z 1967 roku, francuzi już wtedy to czuli, gdy myśmy pod skrzydłami Wielkiego Brata byli w innej rzeczywistości.
Oczywiście zdjęcie świetne, ale ta szklana korpo-rzeczywistość jest przerażająca.
...albo to obraz wielkiej korporacji wynurza się z bezkresnego miejskiego akwarium... ;-)