PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Błogosławieństwo

krunz
01-10-2018, 22:48
Piątkowy zachód w Tatrach.

14943

bejcman
01-10-2018, 22:52
Fajnie ustrzelone. Gratuluje i zazdroszcze.

krzysztofz24
01-10-2018, 23:53
Jest chmurzasto-swietlna miazga:-)
Ja wiem ze lewa z tymi ciemniejszymi chmurani ma byc przeciwwaga dla tego swietlnego poweru i niejako tlem dla niego. Ale deczko za duzo jej mz, za bardzo wzrok tam leci, ja bym troszke ciachnal lewej. Powiedzmy ze przez literke "z" w slowie "zachod" z opisu nad zdjeciem.
Tak zeby nadal bylo to tlo i przeciwwaga dla rozswietlonej czesci ale zeby wzrok nie zostawal po lewej.

Takze wszystko poza ta uwaga kadrowa pasuje mi na 100%.

krunz
02-10-2018, 21:20
Fajnie ustrzelone. Gratuluje i zazdroszcze.

Jest chmurzasto-swietlna miazga:-)
Ja wiem ze lewa z tymi ciemniejszymi chmurani ma byc przeciwwaga dla tego swietlnego poweru i niejako tlem dla niego. Ale deczko za duzo jej mz, za bardzo wzrok tam leci, ja bym troszke ciachnal lewej. Powiedzmy ze przez literke "z" w slowie "zachod" z opisu nad zdjeciem.
Tak zeby nadal bylo to tlo i przeciwwaga dla rozswietlonej czesci ale zeby wzrok nie zostawal po lewej.

Takze wszystko poza ta uwaga kadrowa pasuje mi na 100%.

Dzięki za uwagi. Z lewej można ciachnąć ale niestety kosztem promienia, który przede wszystkim chciałem pokazać :) Jak teraz patrzę to może faktycznie ta szczelina w chmurach ściąga uwagę.

koberek
03-10-2018, 19:22
Może tak ???

14999

krzysztofz24
03-10-2018, 20:40
koberek nie, nie,nie:-);-).
Zobacz ile obcilaes nieba z tym swietlnym powerem.
Ja mialem na mysli cos takiego jak ponizej, zeby wzrok za bardzo nie lecial na lewo.

Przepraszam jakby co autora za wstawianie przerobek zdjec w watek bezposrednio, powinien byc link.
Ale nie wierm jak to zrobic, zeby z forumowego serwera zdjecie sie linkowalo zamiast wyswietlac. A juz nie bede go ladowal na zewnetrzny serwer.

15018

krunz
03-10-2018, 20:55
Ja mialem na mysli cos takiego jak ponizej, zeby wzrok za bardzo nie lecial na lewo.

Przepraszam jakby co autora za wstawianie przerobek zdjec w watek bezposrednio, powinien byc link.
Ale nie wierm jak to zrobic, zeby z forumowego serwera zdjecie sie linkowalo zamiast wyswietlac. A juz nie bede go ladowal na zewnetrzny serwer.

Spoker. Faktycznie chyba tak lepiej :)

sea21
03-10-2018, 21:47
Jest bardzo fajnie. Kadr (po delikatnej korekcie), kolor no i mega światło oraz chmurki :D