Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Błogosławieństwo
Piątkowy zachód w Tatrach.
14943
Fajnie ustrzelone. Gratuluje i zazdroszcze.
krzysztofz24
01-10-2018, 23:53
Jest chmurzasto-swietlna miazga:-)
Ja wiem ze lewa z tymi ciemniejszymi chmurani ma byc przeciwwaga dla tego swietlnego poweru i niejako tlem dla niego. Ale deczko za duzo jej mz, za bardzo wzrok tam leci, ja bym troszke ciachnal lewej. Powiedzmy ze przez literke "z" w slowie "zachod" z opisu nad zdjeciem.
Tak zeby nadal bylo to tlo i przeciwwaga dla rozswietlonej czesci ale zeby wzrok nie zostawal po lewej.
Takze wszystko poza ta uwaga kadrowa pasuje mi na 100%.
Fajnie ustrzelone. Gratuluje i zazdroszcze.
Jest chmurzasto-swietlna miazga:-)
Ja wiem ze lewa z tymi ciemniejszymi chmurani ma byc przeciwwaga dla tego swietlnego poweru i niejako tlem dla niego. Ale deczko za duzo jej mz, za bardzo wzrok tam leci, ja bym troszke ciachnal lewej. Powiedzmy ze przez literke "z" w slowie "zachod" z opisu nad zdjeciem.
Tak zeby nadal bylo to tlo i przeciwwaga dla rozswietlonej czesci ale zeby wzrok nie zostawal po lewej.
Takze wszystko poza ta uwaga kadrowa pasuje mi na 100%.
Dzięki za uwagi. Z lewej można ciachnąć ale niestety kosztem promienia, który przede wszystkim chciałem pokazać :) Jak teraz patrzę to może faktycznie ta szczelina w chmurach ściąga uwagę.
krzysztofz24
03-10-2018, 20:40
koberek nie, nie,nie:-);-).
Zobacz ile obcilaes nieba z tym swietlnym powerem.
Ja mialem na mysli cos takiego jak ponizej, zeby wzrok za bardzo nie lecial na lewo.
Przepraszam jakby co autora za wstawianie przerobek zdjec w watek bezposrednio, powinien byc link.
Ale nie wierm jak to zrobic, zeby z forumowego serwera zdjecie sie linkowalo zamiast wyswietlac. A juz nie bede go ladowal na zewnetrzny serwer.
15018
Ja mialem na mysli cos takiego jak ponizej, zeby wzrok za bardzo nie lecial na lewo.
Przepraszam jakby co autora za wstawianie przerobek zdjec w watek bezposrednio, powinien byc link.
Ale nie wierm jak to zrobic, zeby z forumowego serwera zdjecie sie linkowalo zamiast wyswietlac. A juz nie bede go ladowal na zewnetrzny serwer.
Spoker. Faktycznie chyba tak lepiej :)
Jest bardzo fajnie. Kadr (po delikatnej korekcie), kolor no i mega światło oraz chmurki :D