Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Riverside w Progresji
szumszak
14-06-2007, 23:31
:)
Byles w Progresji i nie podskoczyles do akademika obok? Oj zapamietam sobie :)
Tak czy inaczej, nastepnym razem zapraszam na jakies piwko!
Co do zdjec, to ja jestem w wiekszosci z nich na tak. Dobra robota!
Megazordon
15-06-2007, 18:20
Jak dla mnie może być. Bardzo lubię tą kapelę tak na marginesie.
1 dla mnie bardzo, 4 ciekawe mz.
Poza tym plus za dobry gust muzyczny :D
jakoś zagadałeś z organizatorami żeby robić zdjęcia czy przemyciłeś aparat? :P
szumszak
15-06-2007, 21:55
Ha! jeden z niewielu koncertów, gdzie nikt nie robił problemu z wniesieniem aparatu.
70-300 Vr, zwykłe czy jeszcze coś innego??
szumszak
15-06-2007, 21:59
:P
tylko VR... i uprzedzę pytanie: ISO 1250 - 1600 niestety...
szkoda, że takie wysokie iso bo właśnie zastanawiam się nad tym VR-em. Miałem nadzieje, że iso max 640, wtedy decyzja byłaby podjęta...
1 naprawdę mi się podoba
Ja jak byłem ostatnio w Progresji na Show No Mercy ... również nie miałem problemu z wniesieniem aparatu. ( nawet na scenę można było wejść bez problemów), swoją drogą natchnąłeś mnie, może też coś z Progresji wrzucę. :D :D
Świetne fotki. (dobry klimat)
szumszak
15-06-2007, 22:43
Ha! jeden z niewielu koncertów, gdzie nikt nie robił problemu z wniesieniem aparatu.
:shock:
właśnie trzymam w ręce bilet na ten koncert z którego są fotki ( brat wygrał ale nie miał kto pojechać:P ) i cytuję:
"organizatorzy koncertu uprzejmie informują że na salę nie zostana wpuszczone osoby:
-posiadające aparaty fotograficzne, magnetofony, kamery wideo oraz wszelki inny sprzęt służący do rejestracji obrazu i dźwięku(...)"
Czyli to tylko taka notka żeby ludzie sobie nie pomyśleli że mogą wpadać z aparatami? :D nigdy więcej nie będę się słuchał sztywnych zasad :P
szumszak
16-06-2007, 13:37
szumszak dzięki za info, dobrze wiedzieć że te ostrzeżaenia na biletach nijak się czasem mają do realiów :)