Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Żurawie
agnieszkaf
22-09-2018, 19:15
Świt z żurawiami
14421
Bardzo fajne foto. Idealnie było by gdyby ostry żuraw znalazł się w mocnym punkcie :-) Mimo, że jest bardzo klimatycznie :-)
W końcu jesteś Aga. Przy takim zagęszczeniu ptaków naprawdę kadrowanie jest ciężką sprawą, gdyby Agnieszka ostrego żurawia przesunęła inne zapewne musiała by uciąć a dokładnie ptaki stojące po prawej przecięte byłyby na pół więc myślę że to powyżej jest najrozsądniejszym rozwiązaniem. Klimat świetny jak to u Agnieszki i jestem pewien że jeszcze nie takimi kadrami nas tutaj zadziwi. Pozdrawiam.
Piękne zdjęcie. Świetne warunki i modele. Z lewej krawędzi warto usunąć minimalną przeszkadzajkę, która odcina się na jasnym tle ( w 1/3 wysokości).
2pompony
22-09-2018, 22:29
Przyłączam się - świetne!
Keszelski
23-09-2018, 07:14
Piękne zdjęcie. Jedno z takich, które chciałbym mieć w większym formacie na ścianie. Wszyscy chwalą, a ja swój podziw dla tej pracy dodatkowo wyrażam przez zgłoszenie zdjęcia do "Foto września"
agnieszkaf
23-09-2018, 09:22
Dziękuję za miłe przywitanie, postaram się jeszcze coś ciekawego z żurawi pokazać. Pozdrawiam :))
Bardzo fajne zdjęcie, dobry kadr. Mała korekta tylko na samej lewej krawędzi, została resztka ptaszka spoza kadru.
Ale tak to super
Taki troszkę ptasi balet. Fajna plastyka. Niesamowity klimat.
Wooow. Mega zdjęcie. kolory, kadr, światło... co tu dużo gadać. 1 liga!
Co za przepiękne zdjęcie!
Przy okazji gratuluję "Kierownictwu" forum pomysłu z wyświetlaniem losowych zdjęć "from the past". Daje to drugą szansę na zobaczenie takich prac jak ta tutaj.
Kojocisko
02-02-2019, 18:37
Jak wam się tak podoba, to możecie zagłosować w konkursie na fotkę roku. Serdecznie wam polecam