PDA

Zobacz pełną wersję : Polecany serwis Nikona - śląsk

aqstyk
17-09-2018, 19:36
Witajcie
Mam problem z moim nikonem 7200. Niestety w powodu nadmiernego zużycia wypadł jeden z guzików bocznych. Obudowa jak widać na zdjęciu jest mocno wytarta z tej strony. Czy możecie polecić sprawdzony i dobry serwis aparatu na terenie śląska? Czy zostaje tylko serwis centralny w Warszawie?

14137

Pozdrawiam
Mariusz.

madebyzosiek
17-09-2018, 19:41
Skontaktuj się z kolegą Studio5s, a najlepiej znajdź namiary na ten serwis i zadzwoń lub napisz maila. Wyślesz do Warszawy, ale za to serwis pierwsza klasa.
Z ciekawości - ile masz przebiegu? Masakra, nie widziałem tak spracowanego aparatu...

aqstyk
17-09-2018, 19:49
Powiem Ci, że nawet nie sprawdzałem... :(
Sprawdziłem - 32 tys.

Niestety mam taką odpowiedź z forum: Studio5s wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni.

ksh
17-09-2018, 20:49
Wymianę tego przycisku zrobi każdy nawet średnio ogarnięty człowiek w serwisie, nie koniecznie musisz to wysyłać do znanych i lubianych serwisów.
Podpowiem ci że nowe przyciski kosztują 4$, a robota to jakieś ~20 minut.

Powinni ci dawać sprzęt to testowani wytrzymałości bo jak to ma tylko 32 tysiące to wygląda przerażająco :)

TOP67
17-09-2018, 20:49
spróbuj tu studio5s.pl

aqstyk
17-09-2018, 20:52
Tylko, że trzeba dysponować czasem a tu bardzo krucho. Dodatkowo myślę czy by nie wymienić obudowy i przy okazji potem założyć takie etui silikonowe.

Dzieki TOP67. Już poszedł mail :)

Niestety tak wyglada aparat jak chodzisz z nim po górach i robisz zdjęcia bez chowania (żona tak naprawdę :).