PDA

Zobacz pełną wersję : zdjęcia "ciążowe" i .......

bogdi64
15-08-2018, 15:03
no właśnie :) - oprócz mojej żony i córki przyjaciół to lista takowych zleceń się zamyka :), więc prawie tracę dziś "dziewictwo", bo żony na taśmie nie liczę, a córka znajomych to studio.
Dziś ma być spacerowo w lesie, i rzucam temat, bo sam się zastanawiam, czyli d300 w rawach, czy d7100 w jpeg, dlaczego taki podział, bo takie mam oprogramowanie i nic nie będę doinstalowywał, więc czekam na opinie, które i tak będą za późno (wychodzę za godzinę), ale ciekaw jestem opini, osobiście teraz się zastanawiam w co się spakować - plecak, kontra torba :)
ps" przejrzałem parę fotek w necie, ale one do mnie nie przemawiają, więc praca "twórcza", na mój plus to, że nie biorę ta to pieniędzy, więc mogę zrobić to co mi się będzie podobało :)
więc - zaczynamy temat, a już dziś się pochwalę co ze sobą zabrałem i w praktyce co użyłem

Rycerz
15-08-2018, 16:04
Nie ogarniam.

fafniak
15-08-2018, 16:37
sfobodnyprzelywmysliniezobowiazujacourozmaiconylog icznymikawalkamizdanzktorychniewielewynikaproczbel kotubezspecjalnegoprzekazu

krzysztofz24
15-08-2018, 17:07
sfobodnyprzelywmysliniezobowiazujacourozmaiconylog icznymikawalkamizdanzktorychniewielewynikaproczbel kotubezspecjalnegoprzekazu

Bez problemu to przeczytalem:-).

Do autora; wez aparat ktorym ci sie lepiej foci i rob Raw+Jpg.

Rycerz
15-08-2018, 19:28
James Joyce.

bogdi64
19-08-2018, 17:05
skończyło się na 7100 jpeg z 85mm i 17-50, niestety "młodzi" poprosili o nie publikowanie, pokazywanie ipt :(, więc trzecie moje ciążowe pozostają w tajemnicy ...

ps" to "dzieci" smartfonów, byli bardzo zaskoczeni, że 18 godzina to już troszkę późno, i że jaskrawo czerwone spodenki jego mogą troszkę dominować na zdjęciach i że w ogóle to tak długo trwa (półtorej godziny) a zdjęcia zobaczą jak je przygotuję do oddania

Trykon
20-08-2018, 14:30
jest popyt na zdjęcia brzuszkowe i noworodkowe ale dla mnie to jakaś masakra