Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki 173 DOGRYWKA - GŁOSOWANIE
Dobry wieczór :)
Jak widzicie TUTAJ (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=290607) głosowanie przyniosło nam ....... kolejną dogrywkę ... :)
Po zakończonym głosowaniu 173 edycji zabawy pierwsze miejsce zajmują 3 prace, proszę zagłosować na swojego faworyta.
Głosujemy tylko na jedną pracę.
Głosowanie w dogrywce kończy się jutro o 21:50
1
12430
2
12431
3
12429
tbogdanowicz
08-08-2018, 06:51
Spełniłem swój obowiązek. :-).
Wow!
to już wakacyjne podium obstawione! :wink: a to się narobiło!
Wow!
to już wakacyjne podium obstawione! :wink: a to się narobiło!
Się narobiło, to prawda :)
=====
Ja w końcu pozbyłem się problemu z LR, bo ciął mi się jak głupi.... wywaliłem stery od grafiki, rzuciłem raz jeszcze i śmiga..... heh .... :)
Właśnie spojrzałem na wyniki. Gratulacje dla Kreciownika, ta praca najbardziej mi się podobała :) Woda za cholerę nie była niebieska z tego miejsca w tym czasie ale fajnie to wygląda.
Właśnie spojrzałem na wyniki. Gratulacje dla Kreciownika, ta praca najbardziej mi się podobała :) Woda za cholerę nie była niebieska z tego miejsca w tym czasie ale fajnie to wygląda.
Dzięki kipcior :) Fajnie słyszeć od autora RAWka, że się podobało :)
Wszystkich zapraszam do podsumowania TUTAJ (forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=290607&p=3975618)
tbogdanowicz
09-08-2018, 06:32
Z tych 3 to jedynie ta praca mi się podobała. Tutaj nie miałem najmniejszych wątpliwości na którą pracę zagłosować.
Gratuluję zasłużonego zwycięstwa.
A zdziwiłbyś się :D
Dzisiaj rano ten kadr zobaczyłem na wygaszaczu mojego telewizora LG (wbudowana tapeta) - wcześniej jakoś się nie przyglądałem.... i tam woda jest niebieska :D
tbogdanowicz
09-08-2018, 16:00
A zdziwiłbyś się :D
Dzisiaj rano ten kadr zobaczyłem na wygaszaczu mojego telewizora LG (wbudowana tapeta) - wcześniej jakoś się nie przyglądałem.... i tam woda jest niebieska :D
Przecież wszystko można przemalować :-).
WW tej wodzie odbija się las i nie powinna być niebieska.
Przecież wszystko można przemalować :-).
WW tej wodzie odbija się las i nie powinna być niebieska.Wiadomo [emoji3]
-----
Dzisiaj u mnie netu nie ma do 21:00 UPC szaleje, jak tylko wróci, wstawiam nową zabawę.
Dodatkowo cos mi forum szaleje na telefonie ....