Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Witch
Rok temu pokazałem tutaj zestaw zdjęć z Sarą, dziewczyną ze zdjęcia. Kolega fafniak pomógł mi wyprowadzić to zdjęcie na właściwy tor za co jestem wdzięczny.
Honorowe wyróżnienie na MonoVisions Photography Awards w kategorii portret.
12152
Wow!
Zdobyło nagrodę???
Fantastycznie
Nie wiem co prawda co tam pisałem ale fota jest dobra!
Gratuluję :)
Czy doczekamy się jakiejś Forumowej Galeria ? JacekZ ?
pamiętam ten wątek, pokazałes tam kilka naprawdę dobrych kadrów. Świetna modelka i aranżacja.
Powyższy kadr zdaje sie w kolorze pierwotnie pokazałes?
No to gratulacje, bo fota faktycznie pierwsza klasa
Gratulacje kolego. Świetne zdjęcie,klasa światło i B&W. Wrzuć więcej z tej sesji.
Oznacza to że niesotre zdjęcia też mogą wygrywać nagrody. Co oznacza, że ostrość to nie wszystko. Musi to boleć wiele sobie dlatego masz mało komentarzy. Szkoda...
Ja ci gratuluję nagrody.
Oznacza to że niesotre zdjęcia też mogą wygrywać nagrody. Co oznacza, że ostrość to nie wszystko. Musi to boleć wiele sobie dlatego masz mało komentarzy. Szkoda...
Ja ci gratuluję nagrody.
????????????? ale o sssssoooo chodzi ?????????????
????????????? ale o sssssoooo chodzi ?????????????
Na chińskim smarkofonie widać, że przedmiotowe zdjęcie jest nieostre...
A co tam kogo boli to nie wiem.
Witam.
Faktycznie - zdjęcie jest bardzo ładne i eleganckie.
Temat, spojrzenie, postawa i ubranie modelki - oraz zgranie tego z tłem - pobudza i to bardzo.
Nie dziwi mnie zaszczyt w konkursie - gratuluję wyróżnienia.
P.S. Zabieram się za inne, twoje (zdjęciowe) wątki.
Pozdrawiam.
Pochwaliłem autora za zdjęcie i nagrodę. O co chodzi?
ok. ale co jest nieostre ?
Dziękuję.
Nie wiem o co chodzi z tą nieostrością, bo faktycznie zdjęcie jest ostre jak żyleta. Zupełnie inną sprawą jest to, że straciłem wiele czasu na robienie zdjęć ostrych i technicznie perfekcyjnych. Na szczęście dojrzewam jako fotograf i od pewnego czasu mam ostrość głęboko w dupie.
nie mam nic przeciwko ostrym (nawet jak brzytew) zdjęciom ale faktycznie przychodzi taki moment kiedy okazuje się, że ważniejsze jest co pokazujesz, a nie jak ostro czy tam perfekcyjnie technicznie...
to tutaj na forum, zdaje się, ktoś z forumowiczów kiedyś napisał, że forum jest pełne doskonałych technicznie i nudnych zdjęć (czy jakoś tak)
U mnie na super duper iPhonie też wygląda na mocno nieostre. Może konwersja coś nie tak?
Osobiście wolałem kolorowe portrety sąsiadki ( światło! )Tutaj, biorąc pod uwagę tytuł i chmury, brakuje mi rozwianych mocniej włosów i może innego wyrazu twarzy - bardziej tajemniczy uśmiech, czy coś w tym guście.
Jeszcze dodatek: wyraz twarzy jest ok :) spojrzałem jeszcze raz - „ bez kija nie podchodź”
Honorowe wyróżnienie na MonoVisions Photography Awards w kategorii portret.
Gratulacje! Zasłużona nagroda :)
BTW, mi też to małe zdjęcie wydaje się nieostre, ale zapewne oryginał jest ok.