Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Kogo dziś stać na gronostaje...
Witam po krótkiej przerwie. Witam i o zdanie pytam. :)
Motyl spodobał mi się, bo wygląda jak w królewskim futrze z gronostajów; dostojnie, że tak powiem. Przyleciał i siedział sobie na czerwonym sznurku. Kolory jak z Teraz Polska (lub Teraz Indonezja, zależy jak patrzeć).
Acha, i czarne tło chyba byłoby lepsze do tego obrazka, ale i tak zrobicie jak będziecie chcieli, nieprawdaż? :)
http://img263.imageshack.us/img263/9272/cmavm7.jpg
Karl Johansson
13-06-2007, 13:59
Niebo jest mało dramatyczne ;)
A poważnie-ekstra.bardzo mi się podoba.
Kapitalne! Dopiero po przeczytaniu opisu zorientowałem się, że to nie ciuszek :)
Niebo jest mało dramatyczne ;)
Jakie niebo, ja chyba mam problemy ze wzrokiem :(
A co do zdjęcia to bardzo fajnie wyszło :), przy czarnym tle forum prezentuje się naprawdę majestatycznie :).
grzegorzant
13-06-2007, 15:52
gdyby było w B&W to bym pomyślał, żę w szatni w przedwojennej Adrii ktoś klikał :-D
Super !
P.S.chyba autor tło jednak zmienił
Dziękuję za dobre słowo Koledzy.
Z tym niebem, to dostrzegam dowcip Karla Johanssona! :mrgreen: Muszę Ci wyjaśnić Erie, że cytuje mnie z przeróżnych wypowiedzi, gdzie mówiłem że takie a takie zdjęcie jest dobre, ale niebo jest mało dramatyczne.
Chce mnie pobić moją własną bronią, dowcipniś!!! :mrgreen:
Oczywiście tło nie było zmieniane, o co mnie podejrzewacie tak niesprawiedliwie; że grzebałem coś w PSie, czy co? To jakaś ćma, a zdjęcie było zrobione koło północy.
podpisano: wielbiciel dramatycznych nieb - bombel
:)
a ja myślę, że to zwykły motyl tylko Bombel go chlasnął farbą na biało i na świeżo przykleił włoski, coby efekciarsko owad wyszedł. Teraz szponci, że niby taaaaki okaz sfocił :) :) Super wyszło i prawdę mówiąc 1-szy raz takie latadło widzę ;)
cyrusvirus
13-06-2007, 23:30
a ja myślę, że to zwykły motyl tylko Bombel go chlasnął farbą na biało i na świeżo przykleił włoski, coby efekciarsko owad wyszedł. Teraz szponci, że niby taaaaki okaz sfocił :) :) Super wyszło i prawdę mówiąc 1-szy raz takie latadło widzę ;)
Ja tam myślę że motyla w ogóle nie było... i sznurka też :) Piórem się naklikał i wyszło (trzeba łączyć fakty - dlaczego bombel miał przerwe na forum...);)
ps. Oczywiście podzielam zdanie Karla :)
A na poważnie to również bardzo mi się podoba
Karl Johansson
13-06-2007, 23:56
Chce mnie pobić moją własną bronią, dowcipniś!!! :mrgreen:
cholera...jak to rozkminiłeś tak szybko? Ja tu chciałem chytrze podejść, a Ty już demaskujesz :( ;)