Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Sąsiadka
Helene ma 15 lat i znam ją od dziecka. Niektóre zdjęcia uświadomiły mi brutalnie, że córka sąsiada już dzieckiem nie jest. Moja córa, jej rówieśnica wciąż wydaje mi się małą dziewczynką.
1
11753
2
11754
Bardzo ladnie. Moze jakies technikalia?
Pelna profeska
mysle ze dziewczna bedzie bardzo zadowolona z tych zdjec , rowniez w przyszlosci.
to rodzaj zdjec , ktore sie odklada na przyszlosc dla nastepnych pokolen.
15 lat? Nigdy bym nie zgadł...
Fajne zdjęcia.
A co to za strój?
Jakiś regionalny?
Dziękuję za odwiedziny.
sufenta, jakie dokładnie technikalia Ciebie interesują?
vid3, to bunad czyli strój narodowy i naświętsza świętość dla każdego Norwega.
Kapitalne. Czym świecisz?
esperal obiektyw i jak zaswiecone.
Sigma A35
Po prawej softbox szesnastokątny z gridem 95cm, lampa studyjna
Po lewej softbox szesnastokątny z gridem 70cm, lampa studyjna
Tło, lampa systemowa, garnek z plastrem miodu
Ładna modelka + ciekawy strój + pomysłowe światło + klimacik = bardzo udane zdjęcia. Technicznie rewelacja.
mackaron
24-07-2018, 11:44
Klasyczny atelierowy portret... klasa!
Moim zdaniem technicznie bardzo fajnie, jest jednak drobny element, który jak dla mnie mocno psuje - nie zdjęcie a klimat, jaki może chciałeś uzyskać - paznokcie modelki.
Pozdrawiam Mirek
Na paznokcie też zwróciłem uwagę, ale myślę że w tym wypadku nie jest to błąd, a wręcz przeciwnie.
W końcu to młoda dziewczyna, taki "pazurek" na zdjęciach współgra z jej charakterem.
No i jednak zdjęcie współczesne, mimo tradycyjnego stroju.
Ja wcześniej na te paznokcie nie zwróciłem uwagi. Teraz mi nawet przeszkadzają, ale tylko odrobinę :)
Dziękuję za odwiedziny.
Moim zdaniem w tym wieku paznokcie powinny być ładnie obcięte, niestety młodzież strasznie pcha się do tej upragnionej dorosłości.
czupacabra
24-07-2018, 14:05
Super [emoji1319][emoji1319] klasa portret
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
paparapa
23-01-2026, 13:06
Fajne zdjęcia.
Aż dziwne, że takie starocie są tu jeszcze widoczne:wink: