PDA

Zobacz pełną wersję : Okres głosowania w sezonie wakacyjnym

crusiek
05-07-2018, 13:44
Ostatnia edycja pokazała, że ruch w zabawie jest mniejszy, zagłosowało raptem 19 osób, w związku z tym uważam, że na czas "sezonu ogórkowego" poza wydłużeniem czasu na zgłoszenia, które już się w 171 edycji pojawiło, należałoby jednocześnie zwiększyć czas na głosowanie. Obecnie o ile się nie mylę na sezon ogórkowy głosowanie zostało wydłużone do 4 dni + ew 1 dzień dogrywki. Oczywiście mógłbym tą męską decyzję podjąć sam ale myślę, że tworzymy ją (zabawę ma się rozumieć :) ) wszyscy dlatego też proponuję ankietę, która będzie trwała 9 dni.

Uważam, że powinniśmy wyciągnąć termin głosowania do dni sześciu.

Proszę się nie krępować i śmiało wpisywać swoje spostrzeżenia oraz zachęcam do głosowania!

OjTam
05-07-2018, 15:26
Widzę, że mój Kreciownik Ci podszedł. :mrgreen:
Zagłosowane.

tbogdanowicz
05-07-2018, 16:32
Zdecydowanie jestem na tak, zwłaszcza że za kilka dni znikam z zasięgu internetu i nawet komórek :-).

crusiek
06-07-2018, 11:03
Przypominam się z głosowaniem. Zainteresowanych zachęcam do oddania swojego głosu i dyskusję :)

Zdecydowanie jestem na tak, zwłaszcza że za kilka dni znikam z zasięgu internetu i nawet komórek :-).

Czyżby urlop? :)

ksh
06-07-2018, 11:24
Tak, dłuższe głosowanie ale i krótsze przyjmowanie prac bo zrobi sie tasiemiec straszny, 7+5 według mnie byłoby ok.

tbogdanowicz
06-07-2018, 14:37
Czyżby urlop? :)

Wytęskniony urlop z zeszłego roku. Jeszcze go (zeszłorocznego) zostaje na kolejny wyjazd.
I wcale się z tego powodu nie cieszę.

crusiek
06-07-2018, 14:39
Wytęskniony urlop z zeszłego roku. Jeszcze go (zeszłorocznego) zostaje na kolejny wyjazd.
I wcale się z tego powodu nie cieszę.

Skoro wytęskniony, to czemu się nie cieszysz? ;)
Jak można się nie cieszyć z czegoś za czym się tęskni! ;)
Miłego :)

tbogdanowicz
06-07-2018, 15:24
Wrrrrr.... :mrgreen:.

Dzięki.

crusiek
09-07-2018, 19:44
Kto jeszcze nie głosował - zapraszam! :)

crusiek
12-07-2018, 14:21
Niedługo kończy się głosowanie. Kto jeszcze nie oddał głosu proszę o przesunięcie ręką myszki w pole głosowania i wykonanie zdecydowanego ruchu palcem w kierunku lewego przycisku :)

ksh
12-07-2018, 14:40
...proszę o przesunięcie ręką myszki w pole głosowania i wykonanie zdecydowanego ruchu palcem w kierunku lewego przycisku :)

Miziam tą myszką po monitorze, wciskam lewy przycisk i nic... chyba zrobię to tradycyjnie :)

crusiek
12-07-2018, 14:42
Miziam tą myszką po monitorze, wciskam lewy przycisk i nic... chyba zrobię to tradycyjnie :)

Jak myszka nie pomaga, trzeba wspomóc się szczurem ;)